LGS matematik nasıl yapılır?

385 puan
Mat 12D 2Y
Fen 12D 5Y
Türkçe 15D 4Y
İnk 9D 1Y
Din 10D
İng 8D 2Y
Yanlış sayın gayet iyi neden boş bıraktın hocam bilmediğin için mi yoksa yapamadığın için mi

Fende konu eksiği Türkçede dilbilgilerini yapamıyorum matda ise zor veya yapamadığım için.

Fenden konu çslışman gerek diğer derslerden sorulara devam yeni nesil ağırlıklı.

Hocam şu an 50/60 arası çöz paragraf hariç ramazandan sonra paragraf hariç 160 soru son 1 ay kala falan günlük 270 soru paragraf hariç.
Hocam paragraf'da önemli ama.

Paragraf çözmeyim mi o zaman ama matematikte pm önemli yani paragraf ve matematik.

Son düzenleme:
Hocam paragraf'da önemli ama.

Paragraf çözmeyim mi o zaman ama matematikte pm önemli yani paragraf ve matematik.
Hariç derken toplam soru sayısına dahil etmiyeceksin paragrafı da 30 soru çöz

Hariç derken toplam soru sayısına dahil etmiyeceksin paragrafı da 30 soru çöz.

Canım bu aralar pek istemiyor ama okul açıldığında süper 2'li set almıştım ayrı ayrı orada böyle konu ile ünite değerlendirme sonra LGS de 2020 2021 2022 çıkmış sorular var o soruların soru tiplerini ezberleyip ağırlık vermem gerek mi?

@Ağabey38

Hocam bugün 24 soru türkçe cümlede anlam ve karşılaştırma benzetme tanımlama gibi bir konu çözdüm 2-3 yanlış çıktı fen'den 20 soru çözdüm toplam 44 soru matematik çözecektim ama boğazım çok kötü ağrıyor ve batıyor o yüzden çözemedim bide birşey sorcağım sanki benim matematikte test çözerken güçlendirende çok eksiğim var gibi geliyor soruyu zor çözüyorum acaba bu yeni nesildenmi kaynaklı yoksa konu eksiğimdenmi ?

@Ağabey38

Son düzenleme:
Şimdi fende ve türkçede kaç doğru kaç yanlış var ayrı ayrı söylermisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…