LGS matematik nasıl yapılır?

Rehberlik bilgi almaya gittim bana 3 okul yazman yeterli dedi Selahaddin akbilek 87 ibni haldun 86 diğerinde ali Suat başgil yaz dedi 79-80 obp 3 okul yazman yeterli dedi

Şimdi sizin deginiz gibi mi yazayım karar veremedim

Bir de galiba 5 okul yazamazsın dedi Anadolu 3 tane mi ne yazabilirsin dedi.

@sukuterkopke
Yazarsın hocam sayıya takılma ben 10 tane imamhatip yazmıştım ama ne olur ne olmaz düşük puanlı 83 obp li okul varsa yaz o senin emniyet kemerin olur.

Rehberlik doğru demiş ama varsa başka okullarda yazabilirsin.

en düşük 79-80 obp'Li anadolu lisesi var onada çok iyi demiyorlar.
Hocam sen yinede yaz hocam diyelim diğer okullara gidemedin burayıda yazmasan açıkta kalırsın o yüzden sen yinede yaz.

Hocam sen yine de yaz hocam diyelim diğer okullara gidemedin burayı da yazmasan açıkta kalırsın o yüzden sen yine de yaz.

Hocam o okulu baktımda bazıları şey diyor okulun ortalaması 78-80 arası diyor ama okula 56 OBP ile giren çocuk olmuş bu nasıl oluyor bende bunu anlamıyorum.

Hocam 3 okul yapılıyormuş 5 yazmak için farklı meslek yapılacakmış yaptım tercihimi ilk okul 88 puan ikinci 87 en son da 86 benim ortalamam 85.4000 inşallah biri çıkar evime en yakında 86 ortalama olan anadolu lisesi hepside anadolu inşallah 3 ünden biri çıkar.@Ağabey38 @sukuterkopke

@Ağabey38

Hocam o okulu baktımda bazıları şey diyor okulun ortalaması 78-80 arası diyor ama okula 56 OBP ile giren çocuk olmuş bu nasıl oluyor bende bunu anlamıyorum.

Hocam 3 okul yapılıyormuş 5 yazmak için farklı meslek yapılacakmış yaptım tercihimi ilk okul 88 puan ikinci 87 en son da 86 benim ortalamam 85.4000 inşallah biri çıkar evime en yakında 86 ortalama olan anadolu lisesi hepside anadolu inşallah 3 ünden biri çıkar.@Ağabey38 @sukuterkopke

@Ağabey38
hocam cevap verebilirmisiniz üstte yazdığıma eğer müsaitseniz. @sukuterkopke @Ağabey38

Son düzenleme:

@Ağabey38

hocam cevap verebilirmisiniz üstte yazdığıma eğer müsaitseniz. @sukuterkopke @Ağabey38
Hocam pek ümitlenme yinede benden söylemesi.

Rehberlik bilgi almaya gittim bana 3 okul yazman yeterli dedi Selahaddin akbilek 87 ibni haldun 86 diğerinde ali Suat başgil yaz dedi 79-80 obp 3 okul yazman yeterli dedi

Şimdi sizin deginiz gibi mi yazayım karar veremedim

Bir de galiba 5 okul yazamazsın dedi Anadolu 3 tane mi ne yazabilirsin dedi.

@sukuterkopke
5 tane okul yazılabiliyor. Yerel yerleştirme 5, merkezi yerleştirme 5 olmak üzere ve merkezi yerleştirme isteğe bağlı olmak üzere minimum 1 maksimum 10.

Aynı türde lise yazmayı bilmiyorum yanlış bilgi vermeyeyim. Ama toplam olarak tercih haklarınız bunlar.

5 tane okul yazılabiliyor. Yerel yerleştirme 5, merkezi yerleştirme 5 olmak üzere ve merkezi yerleştirme isteğe bağlı olmak üzere minimum 1 maksimum 10.

Aynı türde lise yazmayı bilmiyorum yanlış bilgi vermeyeyim. Ama toplam olarak tercih haklarınız bunlar.

5 okul ama bize rehber hocası 3 Anadolu 2 meslek dedi sen 3 Anadolu yaz bırak dedi.

1. İbni Sina Anadolu Lisesi 2024 puan 88 civari
2. Selahattin Akbilek Anadolu Lisesi 2024 87 civari 2024 puan
3. İbni Haldun Anadolu Lisesi 86.0402 2024 puan
OBP;85.4000
Rehberlik öğretmeni de yaz bunlardan biri çıkar dedi bazıların çıkma ihtimali düşük dedi ama şansını dene dedi bende böyle yaptım tercihimi ve kaydettim öğlen yaptım inşallah bu 3'ünden birini kazanırım. @sukuterkopke @Ağabey38

Son düzenleme:
5 okul ama bize rehber hocası 3 Anadolu 2 meslek dedi sen 3 Anadolu yaz bırak dedi.
Hepsini doldurmanıza gerek yok, hocanız doğru söylemiş. Ama ne olur ne olmaz diye hepsine yazmak her açıdan daha iyi olur.

1. İbni Sina Anadolu Lisesi 2024 puan 88 civari
2. Selahattin Akbilek Anadolu Lisesi 2024 87 civari 2024 puan
3. İbni Haldun Anadolu Lisesi 86.0402 2024 puan
OBP;85.4000
Rehberlik öğretmeni de yaz bunlardan biri çıkar dedi bazıların çıkma ihtimali düşük dedi ama şansını dene dedi bende böyle yaptım tercihimi ve kaydettim öğlen yaptım inşallah bu 3'ünden birini kazanırım. @sukuterkopke @Ağabey38
Yazdıklarınızın hepsi ortalama üstünde. En az bir ortalama altı ve bir tane ortalamanın çok altı okul seçin ki arada kalmayın.

Hepsini doldurmanıza gerek yok, hocanız doğru söylemiş. Ama ne olur ne olmaz diye hepsine yazmak her açıdan daha iyi olur.

Yazdıklarınızın hepsi ortalama üstünde. En az bir ortalama altı ve bir tane ortalamanın çok altı okul seçin ki arada kalmayın.

Yazdım hocam kaydettim artık bakacağız duruma göre inşallah bu 3'ünden biri çıkar.

Çıkar değilmi 3'ünden biri en son yazdığım 3.cü evime en yakın olan ve istiyorum orayıda 3'ünude istiyorum inşallah 3'unden biri çıkar

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı