LGS matematik nasıl yapılır?

Günlük 20 yeterli ama sayısala ağırlık ver.

Soru sayısı azaldı bu aralar bayağı canım istemiyor pek ders çalışmak ama pes etmek yok hoca bir tane deneme aldırdı çözmemiz için fen dersinde o söyleyince ona başlayacağım ve benim birkaç kitap 2,3 tane yeni almıştım çözememiştim ve onlarda boş kaldı yetiştirir miyim bilmiyorum 41 güne kadar kitapların hepsini mozaik almıştım sadece 2 test yaptım Fen'den güçlendiren yapıyorum genellikle din ve inkilap ara sıra çözüyorum kitap linki İsem Yayıncılık İsem LGS 8. Sınıf Fen Bilimleri Branş Deneme - Fiyatı, Yorumları

@Ağabey38

Girdiğin en sonki denemenin sonuçlarını paylaşırmısın hocam ?

Girdiğin en sonki denemenin sonuçlarını paylaşırmısın hocam ?
deneme yapmıyorum ne yazıkki pazartesi falan başlıycağım ve yine 270-280 yapacağım diye korkuyorum.

hocam şöyle yapsam olurmu pazartesi günü sözel yapsam süre tutarak ondan sonra sayısaların sorularına bakıp konuları öğrenip tekrar edip salı günüde sayısalı yapsam olurmu ? @Ağabey38

dershaneye giden arkadaşlarım var 300-370 arası yapıyorlar.

Ne demek deneme yapmıyorum.

Senin şu anda günde minimum 2 deneme çözmen gerek.

hocam kızmayın tamam başlıycağım.

düşük yapıyorum diye korkuyorum sonra yapamazsın falan diyorlar moralimi bozuyorlar kusura bakmayın pazartesi başlıyorum.

Hocam şöyle yapsam olur mu pazartesi günü sözel yapsam süre tutarak ondan sonra sayısaların sorularına bakıp konuları öğrenip tekrar edip salı günüde sayısalı yapsam olur mu? Böyle yapsam olurmuu.

hocam kızmayın tamam başlıycağım.

düşük yapıyorum diye korkuyorum sonra yapamazsın falan diyorlar moralimi bozuyorlar kusura bakmayın pazartesi başlıyorum.
Deneme yapmadan yükselmez zaten hocam.
Ve sayısalda minimum 100 soru çözmen lazım.

Hayır hocam şimdi otur deneme çöz sonuç bekliyorum.

Deneme yapmadan yükselmez zaten hocam.
Ve sayısalda minimum 100 soru çözmen lazım.

Hayır hocam şimdi otur deneme çöz sonuç bekliyorum.
hocam düşük yapacağım yine,sayısal mı çözeyim yoksa sözel'Mi.

@Ağabey38

hocam şuan kamp yapıyordum o bitti ödevlerine bakacağım yapcam biraz sonra diğer planımdaki paragrafa geçeceğim.

@Ağabey38

Son düzenleme:
Hem sayısal hem sözel 155dk süren var mola yok.

hocam 2.30'da bir yere gitceğiz ailemle o yüzden yarın'mı çözsem dedim eve gelmem'de akşamı bulur.
Gerekirse gece 11 de çöz. Ben gece 2 de deneme çözüyordum gece 11 de eve geliyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…