LGS matematik nasıl yapılır?

Öncelikle sınavda başarılar, ben de bu sene sınava gireceğim. Sana önerim: Tonguç LGS hazırlık kanalında tüm derslerden baştan sona tekrar yapıyorlar o videoları izleyip eksik olduğun konulardan soru çözebilirsin ayrıca son 2-3 gün yeni bir konu öğrenmeye çalışma yerine eksiklerinin üzerine git.

Millet bu netleri beğenmiyor şaka gibi ya ben 250 almak için dua ediyorum.

hocam artık pek bişey yapılamaz feni fullemeye çalış matematikt de en çok hangi konuda yanlışın varsa o konulara ağırlık ver seri deneme çöz.

Bu netleriniz yaklaşık olarak 422 gibi puana gibi denk geliyor. Hedefiniz 13 net olsun. Birden daha iyi olmaya çalışmak yerine her gün dünden iyi olduğuna emin olman lazım.

Ben şuan 11 im lgs de matematik yapmak istiyorsan rahat halledilen konuları hallet çünkü süre kısa bir süre kalmış. Kısa bir süre kalmasaydı sana tüm konuları hallet branş denemesi çöz diyecektim ama süre kısıtlı matematiğin üstüne düş halledebileceğin basit konuları aradan çıkar.

normalde olumsuz konuşmam ama yapabileceğin bir şey yok
sınavdaki sorular şuana kadar çözdüğün matematik sorularından kolay gelirse +3 net falan arttırırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…