LGS matematik nasıl yapılır?

Herkese selamlar, ben Yiğit. Eskişehir'de yaşıyorum ve şu anda bir dershaneye gidiyorum. Ancak tüm dönem boyunca pek çalışmadım, açıkçası zamanımı boşa harcadım. Çalışmaya anca şimdi karar verdim. Matematik dersinde zorlanıyorum ama diğer derslerim fena değil. Ortalama netlerimi şöyle açıklayayım:
  • Türkçe: 19 net.
  • İnkılap tarihi: 10 net.
  • Din kültürü: 10 net.
  • İngilizce: 10 net.
  • Matematik: 8 net.
  • Fen bilimleri: 17 net.
Tüm dönem boyunca sadece denemelere girdim, ders çalışmadım. Şu anki hedefim yaklaşık 450 puan almak. Bu yüzden matematik konusunda bana yol gösterebilecek, yardımcı olabilecek kişilerden destek bekliyorum. Özellikle benden büyük abiler, ablalar ya da yaşıtlarım bana rehberlik ederse çok sevinirim.

Öncelikle sınavda başarılar, ben de bu sene sınava gireceğim. Sana önerim: Tonguç LGS hazırlık kanalında tüm derslerden baştan sona tekrar yapıyorlar o videoları izleyip eksik olduğun konulardan soru çözebilirsin ayrıca son 2-3 gün yeni bir konu öğrenmeye çalışma yerine eksiklerinin üzerine git.

Herkese selamlar, ben Yiğit. Eskişehir'de yaşıyorum ve şu anda bir dershaneye gidiyorum. Ancak tüm dönem boyunca pek çalışmadım, açıkçası zamanımı boşa harcadım. Çalışmaya anca şimdi karar verdim. Matematik dersinde zorlanıyorum ama diğer derslerim fena değil. Ortalama netlerimi şöyle açıklayayım:
  • Türkçe: 19 net.
  • İnkılap tarihi: 10 net.
  • Din kültürü: 10 net.
  • İngilizce: 10 net.
  • Matematik: 8 net.
  • Fen bilimleri: 17 net.
Tüm dönem boyunca sadece denemelere girdim, ders çalışmadım. Şu anki hedefim yaklaşık 450 puan almak. Bu yüzden matematik konusunda bana yol gösterebilecek, yardımcı olabilecek kişilerden destek bekliyorum. Özellikle benden büyük abiler, ablalar ya da yaşıtlarım bana rehberlik ederse çok sevinirim.

Millet bu netleri beğenmiyor şaka gibi ya ben 250 almak için dua ediyorum.

• Türkçe: 19 net
  • İnkılap Tarihi: 10 net
  • Din Kültürü: 10 net
  • İngilizce: 10 net
  • Matematik: 8 net
  • Fen Bilimleri: 17 net
hocam artık pek bişey yapılamaz feni fullemeye çalış matematikt de en çok hangi konuda yanlışın varsa o konulara ağırlık ver seri deneme çöz.

Bu netleriniz yaklaşık olarak 422 gibi puana gibi denk geliyor. Hedefiniz 13 net olsun. Birden daha iyi olmaya çalışmak yerine her gün dünden iyi olduğuna emin olman lazım.

Ben şuan 11 im lgs de matematik yapmak istiyorsan rahat halledilen konuları hallet çünkü süre kısa bir süre kalmış. Kısa bir süre kalmasaydı sana tüm konuları hallet branş denemesi çöz diyecektim ama süre kısıtlı matematiğin üstüne düş halledebileceğin basit konuları aradan çıkar.

• Türkçe: 19 net
  • İnkılap Tarihi: 10 net
  • Din Kültürü: 10 net
  • İngilizce: 10 net
  • Matematik: 8 net
  • Fen Bilimleri: 17 net
normalde olumsuz konuşmam ama yapabileceğin bir şey yok
sınavdaki sorular şuana kadar çözdüğün matematik sorularından kolay gelirse +3 net falan arttırırsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı