LGS matematik netleri nasıl yükseltilir?

Ege_Çelik

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, LGS netlerim çok iyi olmasına rağmen matematik netleri berbat, 3 veya 4 gibi. Okulda öğrenme sınavına girdim ve görsel zeka ve kinestetik zeka olduğumu öğrendim. Bu öğrenme stillerine göre matematikte netimi nasıl artırabilirim?

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, LGS netlerim çok iyi olmasına rağmen matematik netleri berbat, 3 veya 4 gibi. Okulda öğrenme sınavına girdim ve görsel zeka ve kinestetik zeka olduğumu öğrendim. Bu öğrenme stillerine göre matematikte netimi nasıl artırabilirim? Kaç soru çözmem gerekiyor?

Kaç soru çözmem gerekiyor sorusu çok saçma eğer konularda eksiğiniz varsa kazanım sorusu çözerek kendinizi o konuda geliştirin daha sonra LGS aşaması için farklı kaynaklardan beceri temelli sorular çözün 15 tatil bunlar için güzel bir fırsat.

Maalesef klasik cevap vereceğim ama genellikle böyle. Soru çöz, yanlış yapınca yine yine çöz. Yine yapamazsan soru çözümünü izle. Ve ardından soruyu soru çöźünmüne bakmadan, aklında kalanlarla çöz.

Kaç soru çözmem gerekiyor sorusu çok saçma eğer konularda eksiğiniz varsa kazanım sorusu çözerek kendinizi o konuda geliştirin daha sonra LGS aşaması için farklı kaynaklardan beceri temelli sorular çözün 15 tatil bunlar için güzel bir fırsat.
Benim amacım öğrenme stilime göre matematik çalışmak. Bu nasıl yaparım bilmiyorum. Beceli temeli sorularım hazırda.

Selamlar✋

Biraz inatçı olmalısın ve yanlışlarının üzerine gitmelisin, kesinlikle kazanım sorularından başla ve yeni nesil soruları hemen çözmeye çalışma. Kazanım eksiğin oldukça muhtemelen bu soruları çözemezsin ve moralin bozulabilir. Yavaş ama emin adımlarla ilerlemeni tavsiye ederim.

Selamlar✋

Biraz inatçı olmalısın ve yanlışlarının üzerine gitmelisin, kesinlikle kazanım sorularından başla ve yeni nesil soruları hemen çözmeye çalışma. Kazanım eksiğin oldukça muhtemelen bu soruları çözemezsin ve moralin bozulabilir. Yavaş ama emin adımlarla ilerlemeni tavsiye ederim.
Bu konu geçen sene kuzenim için sormuştum şimdi kendisi Şu an fen liseninde bilgin olsun hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı