LGS nasıl geçti?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Forumda büyük yaşlı sandığım çoğu kişi LGS'ye girmiş olduğunu söyleyince biraz şaşırdım açıkçası. Sorulara biraz göz attım da adamlar ters köşe gibi bir şey yapmamış. Sorular örnek sorulara gayet benzerdi. Örnek sorularda çıkan soruları sınav konusu sanıp sadece onlara odaklandıysanız 1 - 0 eksik başlamışsınız.

Bakan da örnek sorularla neredeyse aynı olacak dedi kafa karıştı herkesin, herkes örnek sorulara yöneldi, olan oldu yapcak bir şey yok.

Bakan da örnek sorularla neredeyse aynı olacak dedi kafa karıştı herkesin, herkes örnek sorulara yöneldi, olan oldu yapcak bir şey yok.
Bahsetmek istediği tarzı aynı olacaktı ama Türk Milleti bunu da çok iyi bir şekilde anladı(!).

Ben sınava girmeden önce 450 alsam yeterli diyordum ama şimdi 400'ü geçsem tamam diyorum. Sırf matematik yüzünden olacak diye düşünüyorum. Yani 10 tane yaptım 10 taneden 6 tanesi flan doğru çıkar diye düşünüyorum. Ama yüzdelik olarak kaça gireceğim tam emin değilim. Benim bir de şöyle bir düşüncem vardı, şimdiki böyle yaşıtlarıma bakıyorum da %70'i falan böyle çok takmayan insanlar gibi duruyor. Ya da eğitim sistemi abi ya diyen, çalışmayan, derslerde de geri olan kişiler. Benim okulum İzmir'in sayılı okulları arasında olmasına rağmen bile bir şekilde oraya alınmış 50 55 ortalamalı, okula sadece okul olduğu için gelen kişiler bile vardı. Açıkcası söyliym hayatımda ilk defa bir sınava ciddi çalıştım, ona rağmen matematiği saymassak gayet iyiyim bence. Ortalamam 90 bu arada. Bir de matematik de şöyle sorun vardı benim açımdan, sorular aslında çok zorlayıcı olmasa da soruların işlem uzunlukları yüzünden süreyi çoğu insan benim gibi yetistirememis ya da emin olamamış.

Benim de aynı şekil okul olarak kötü 500 kişiden 300'ü annesi kızmasın diye geliyordu.

Yani bence o kötü puan alan kişiler sayesinde bizim yüzdeligimiz artıcak. Zaten okullar yüzdelik dilime göre aliyor. Zaten o da tutmazsa sınavla almayan bazı güzel okullar var önerilen onlara yöneleceğim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…