LGS nasıl geçti?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu soru olayını anlamıyorum. Kardeşim bir tek sana mı zor? Herkes aynı sırada aynı soruyu çözüyor. Yüzdelik dilimle giriyorsun zaten okula. Tamamen bahane bana göre.

Sonuçların beni üzdüğünü söylemeden edemeyeceğim, tabi beklentiyi bu kadar yükseltirsen olacağı bu (hoş yine kötü değil neyse ki). İngilizce'den 1 yanlış matematikten 3 yanlış 2 boş. Özkent Akbilek Fen Lisesi'ni istiyordum ve yüzdelik dilimi de 1.5 civarı bekliyordum ama bu sonuca göre Ankara Atatürk Lisesi'ne giderim heralde (inşallah öyle olur yani). Hoş orası da güzel bir lise aslında, sanırım hepsi beklentiyi yüksek tutmaktan kaynaklanıyor.

Bu soru olayını anlamıyorum. Kardeşim bir tek sana mı zor? Herkes aynı sırada aynı soruyu çözüyor. Yüzdelik dilimle giriyorsun zaten okula. Tamamen bahane bana göre.

Bir tek sana zor olmayabilir ama moral ve psikolojik olarak düşün bir de bunu. Sınavdan çıkıyorsun doğru düzgün soru çözememişsin. Diğer insanlarla konuşmadan sınavın herkese zor olduğunu anlayamazsın. O sırada insanın yaşadığı durum cidden çok kötü.

Mesela bilimsel gösterim fazla soru yoktu cebirsel ifade de katla sorusu yoktu .
Konuların örnek sorularda olup sınavda olmaması ile ters köşe olmasının alakası yok ki. Sınav konularına örnek sorulara göre hazırlanmıyorsunuz, müfredata göre hazırlanıyorsunuz. Adam müfredatta olduğu sürece her şeyi sorabilir burada ters köşe demek anlamsız.

Konuların örnek sorularda olup sınavda olmaması ile ters köşe olmasının alakası yok ki. Sınav konularına örnek sorulara göre hazırlanmıyorsunuz, müfredata göre hazırlanıyorsunuz. Adam müfredatta olduğu sürece her şeyi sorabilir burada ters köşe demek anlamsız.
Sana sağ gösterip sol vursam ters köşe olmaz mısın?

Adamlar size konuları söylemiş. Verdiği örnek sorulara göre konu çalışmak ne kadar akıllıca?

Müfredat meb ders kitapları olur o zaman ondan sorsunlar seninde hakkını bizimde hakkımızı yemiş olurlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı