Ulaş Ezgin
Hectopat
Bu seneden bahsediyorsan ben sizin örnek sorularınızı da sınavınızı da çözdüm o kadar da ters köşe değildi.Sizde LGS yeniydi bizde ise sorular ters çıktı örnek sorulara benzer çıkmadı.
Bu seneden bahsediyorsan ben sizin örnek sorularınızı da sınavınızı da çözdüm o kadar da ters köşe değildi.Sizde LGS yeniydi bizde ise sorular ters çıktı örnek sorulara benzer çıkmadı.
Bu soru olayını anlamıyorum. Kardeşim bir tek sana mı zor? Herkes aynı sırada aynı soruyu çözüyor. Yüzdelik dilimle giriyorsun zaten okula. Tamamen bahane bana göre.
Bu seneden bahsediyorsan ben sizin örnek sorularınızı da sınavınızı da çözdüm o kadar da ters köşe değildi.
Konuların örnek sorularda olup sınavda olmaması ile ters köşe olmasının alakası yok ki. Sınav konularına örnek sorulara göre hazırlanmıyorsunuz, müfredata göre hazırlanıyorsunuz. Adam müfredatta olduğu sürece her şeyi sorabilir burada ters köşe demek anlamsız.Mesela bilimsel gösterim fazla soru yoktu cebirsel ifade de katla sorusu yoktu .
Sana sağ gösterip sol vursam ters köşe olmaz mısın?Konuların örnek sorularda olup sınavda olmaması ile ters köşe olmasının alakası yok ki. Sınav konularına örnek sorulara göre hazırlanmıyorsunuz, müfredata göre hazırlanıyorsunuz. Adam müfredatta olduğu sürece her şeyi sorabilir burada ters köşe demek anlamsız.
Konuların örnek sorularda olup sınavda olmaması ile ters köşe olmasının alakası yok ki. Sınav konularına örnek sorulara göre hazırlanmıyorsunuz, müfredata göre hazırlanıyorsunuz. Adam müfredatta olduğu sürece her şeyi sorabilir burada ters köşe demek anlamsız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.