LGS ne zaman olur?

sonicnix

Centipat
Merhabalar, şu anda 8. sınıf öğrencisiyim. Aşağıdaki sorularım hakkında aydınlatabilir misiniz?
LGS ne zaman olur?
1 Mart'da sınav mı olucağım?
1 Mart'dan itibaren okula gitmezsem ne olur?
Neredeyse hiç canlı derslere girmedim ama e-okul 1. dönem not ortalamam 80 (konuları hiç bilmiyorum.) Bu nasıl oluyor?
LGS'ye internet üzerinden nasıl hazırlanabilirim (1. konudan başlayıp, en son konuya kadar.)?
Son olarak şu anki durumum nasıl ve LGS'ye hazırlanabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle selam bende 8. sınıfım.

1) Haziran ama kaçı bilmiyorum.
2) o sınavlar liseler için geçerli.
3) bilmiyorum.
4) sınav olmadığımız için hocalar yüksek girdi bende sınav falan olmadım ortalamam 96.
5) canlı derslerden ben hiçbir şey anlamadığım için açıkçası ben çalışamadım 3 ay var 1-2 haftada konularını öğrenip son 1 ay kala deneme çöz.

İlk öncellikle durumun berbat 6 haziranda sınava gireceğiz.

Evet azimli bir şekilde çalışırsan tabi ki yaparsın.

Canlı derslere hiç girmediysen youtubedan başlamalısın çok büyük hata yapmışsın kolay gelsin.

Öncelikle selam bende 8. sınıfım.

1) Haziran ama kaçı bilmiyorum.
2) o sınavlar liseler için geçerli.
3) bilmiyorum.
4) sınav olmadığımız için hocalar yüksek girdi bende sınav falan olmadım ortalamam 96.
5) canlı derslerden ben hiçbir şey anlamadığım için açıkçası ben çalışamadım 3 ay var 1-2 haftada konularını öğrenip son 1 ay kala deneme çöz.
Hiç bir canlı derse girmezsem bir sorun olur mu?

1. soru: LGS 6 Haziran'da olacak bildiğim kadarıyla.
2. soru: 1 Mart'da sınav olmayacaksın okullar açılacak, yazılılar belli değil.
3. soru: Yok yazılırsın.
4. soru: Öğretmenler derslere girmeyenlere bile yüksek puan verdi bu sene bu yüzden.
5. soru: YouTube'dan konu anlatımlarını izleyebilirsiniz.
6. soru: Şu an ki durumunuz pek iyi değil hocam. Ama daha 3 ay var bu sürede çalışıp güzel bir lise kazanabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı