LGS nedir?

Belli olmaz o. Geri kalanına katılıyorum.

Benim endişeli olduğum nokta şu herkes önceden başladı çalışmaya ben çok geç kaldım çalışsam bile bu saatten sonra yararı olur mu istediğime ulaşabilir miyim?

Aslında bu saate kadar çalışanlar pek bir işe yaramadı. Sadece araba gibi düşün onlar kalkışlarını yaptılar hızlanmaya başlıyorlar. Sen başlarda biraz zorlanırsan sonlara doğru belli bir rutinde devam edecek. Ve sınava ne kadar yaklaşırsan çözdüğün soruların sana yararı o kadar artacak. Son 1 ay çalışıp bile kazanılabilir. Ama bu kolay olduğunu göstermiyor. Kısaca sen tam çalışmaya başlama zamanındasın.

Bu sene Suriyeli kardeşimizin biri LGS'de 0 yanlış alınca benim MEB'e gram güvenim kalmadı

@Polorchen, dediğin gibi belli olmaz ancak SBS ve OKS'de bile o tarz sorular görmedim. Kolay kolay da geleceğini sanmam. Gelmesi için kurulun değişmesi lazım. 2011-2013-2015 yıllarında yapılan üniversiteye geçiş sınavı gibi. O 3 sene sınav aşırı zordu.

Senin liseye hangi okulda devam edeceğini belirleyen sınav. Eğer iyi puan alırsan iyi bir liseye gidersin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açılımı Gerisini anladınız .

Benim endişeli olduğum nokta şu herkes önceden başladı çalışmaya ben çok geç kaldım çalışsam bile bu saatten sonra yararı olur mu istediğime ulaşabilir miyim?
Bu saatten sonra bile hiçbir şey yapmamandan iyidir. Yapabildiğini yapmaya çalış. Hiçbir şey için geç değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…