LGS neti nasıl arttırılır?

EmirHene

Centipat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX6600
R5 5500 B450M K II
XPG 16 3200MHZ RAM
Selamlar, sanırım LGS'ye gerçekten az bir vakit kalmış, en fazla 400 görebildim, 300-340'larda geziyor ve benim almam gereken puan 420, sözelden çok sayısalda sorun yaşıyorum, son 8 senenin çıkmış soruları ve ünlüler karmasının denemelerini aldım, nasıl bir çalışma izlenimi görmeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim
Ek not: Son denememde fen ve matematikte fena kötüydüm, aynı şekil İngilizcede, okul hocalarımız pek yeterli olmuyor sadece kazanıma göre ilerliyor, önerebileceğiniz hocalar var mıdır? Hatta İngilizce hocası ilerlemiyor bile, kitabın cevaplarını açıp başka işlerle uğraşıyor ve bize hakaretler edebiliyor, bu yüzden İngilizceyi pek sevmiyorum.

Hocam bende mart ayına kadar senin gibiydim ancak şu son zamanlarda denemeleri ciddiye alıp konu eksiklerini kapattıktan sonra 40 dakika soru çözüp 15 dakika mola verip soru çözünce gerçekten faydalarını gördüm. Fen ve sözelde hiçbir zaman problem yaşamadım fen 15-18 arası gidip geliyor matematiğim 5-6 netti böyle 40 dakika ders 15 dakika mola şeklinde çalışınca 12-15 arasına kadar getirebildim sana tavsiyem uzun süre ders çalışma arada kitabı kapat salona git ailenle ders dışında muhabbet et oyun gir kafanı dağıt temiz kafayla derse otur.

Hocam bende mart ayına kadar senin gibiydim ancak şu son zamanlarda denemeleri ciddiye alıp konu eksiklerini kapattıktan sonra 40 dakika soru çözüp 15 dakika mola verip soru çözünce gerçekten faydalarını gördüm. Fen ve sözelde hiçbir zaman problem yaşamadım fen 15-18 arası gidip geliyor matematiğim 5-6 netti böyle 40 dakika ders 15 dakika mola şeklinde çalışınca 12-15 arasına kadar getirebildim sana tavsiyem uzun süre ders çalışma arada kitabı kapat salona git ailenle ders dışında muhabbet et oyun gir kafanı dağıt temiz kafayla derse otur.

Fen ve matematiğim özellikle kötü, sözelde sorun yaşamıyorum sözel netlerim zaten şöyle (ortalama)
Türkçe 18 D 1Y
İnkilap 9 D 1Y
Di̇n 10 D
İngilizce 6-7D 3-4 Y
Ama sayısala gelirsek batıyorum
Matematik 1 D 5Y
Fen Bilimleri 12D 5Y (son denememde beklemediğim şekilde 4 doğru yapmışım)
Sayısalı düzeltemezsem epey sorun yaşayacağım.

"Okul hocalarımız pek yeterli olmuyor" önce bu bahaneyi aşmanızı tavsiye ederim. Her zaman için kendi çabanız ve gayretinizle kazanacaksınız bir şeyleri. Eve gittiğinizde oturup Matematik ya da Fen çalıştınız mı? Çalışmadan olmaz bu dersler ve sürekli bahanelere sığınırsanız da hayatınızın her alanında zorluk yaşarsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı