EmirHene
Centipat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- RX6600
R5 5500 B450M K II
XPG 16 3200MHZ RAM
Selamlar, sanırım LGS'ye gerçekten az bir vakit kalmış, en fazla 400 görebildim, 300-340'larda geziyor ve benim almam gereken puan 420, sözelden çok sayısalda sorun yaşıyorum, son 8 senenin çıkmış soruları ve ünlüler karmasının denemelerini aldım, nasıl bir çalışma izlenimi görmeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim
Ek not: Son denememde fen ve matematikte fena kötüydüm, aynı şekil İngilizcede, okul hocalarımız pek yeterli olmuyor sadece kazanıma göre ilerliyor, önerebileceğiniz hocalar var mıdır? Hatta İngilizce hocası ilerlemiyor bile, kitabın cevaplarını açıp başka işlerle uğraşıyor ve bize hakaretler edebiliyor, bu yüzden İngilizceyi pek sevmiyorum.
Ek not: Son denememde fen ve matematikte fena kötüydüm, aynı şekil İngilizcede, okul hocalarımız pek yeterli olmuyor sadece kazanıma göre ilerliyor, önerebileceğiniz hocalar var mıdır? Hatta İngilizce hocası ilerlemiyor bile, kitabın cevaplarını açıp başka işlerle uğraşıyor ve bize hakaretler edebiliyor, bu yüzden İngilizceyi pek sevmiyorum.