LGS netlerim nasıl?

Kadıköy Ahmet sani gezici Anadolu lisesi veya Üsküdar Anadolu lisesi.
İmam Hatip istemiyorum hocam yanlış görmediysem dedikleriniz Anadolu İmam Hatip.

Açık söyleyeyim,kötü.
Sizinkiler nasıldı?

Hocam hukuk istiyorum. Anadolu'dan başka şansım yok sanırsam.

İmam Hatip istemiyorum hocam yanlış görmediysem dedikleriniz Anadolu İmam Hatip.

Sizinkiler nasıldı?

Hocam hukuk istiyorum. Anadolu'dan başka şansım yok sanırsam.
Hocam bende hukuk istiyorum ve benimde netlerim hemen hemen sizinle aynı hukuk için lise o kadar önemli değil üniversite ve üniversite sınavı daha önemli. O yüzden kafaya takmamak lazım bu netlerle çokta nitelikli olmasa bile ortalama okula gideriz.

Bu matematik netiyle zor gibi.

Matematik hocamız önceki sınavlardaki matematik ortalaması 4 soru demişti bu sınavdada öyle olursa belki sorun olmaz.

Sizin dediğiniz biraz gariban tesellisi, hukuk,tıp kazanmak için baya ama baya çalışman lazım.
İstemekle olmaz.

Sizin dediğiniz biraz gariban tesellisi, hukuk,tıp kazanmak için baya ama baya çalışman lazım.
İstemekle olmaz.
Ortaokulda altyapıyı sağlayacak kadar bilsen dersleri yeter asıl dersler üniversitede çıkıyor. Dediğiniz haddinden fazla çalışma durumu üniversite ve lise için geçerli.

Hocam OBP ile girebiliyor musunuz peki? Bizim burdaki bi lise 91le alıyo 1 puanla kaçırıyorum hocalardan not istiyeceğim mecburen.

Hocam OBP ile girebiliyor musunuz peki? Bizim burdaki bi lise 91le alıyo 1 puanla kaçırıyorum hocalardan not istiyeceğim mecburen.
OBP ile girmeden önce çok çok ama çok sıkı araştırmanız lazım liseyi bazı liseler vardır OBPsi yüksektir ama berbattır bazı liseler vardır OBPsi ortalamadır ama harikadır. O yüzden ben OBP ile girebilirim fakat istemiyorum.

OBP ile girmeden önce çok çok ama çok sıkı araştırmanız lazım liseyi bazı liseler vardır OBP'si yüksektir ama berbattır bazı liseler vardır OBP'si ortalamadır ama harikadır.

Dediğim okulda bir iki arkadaşım var onların dediğine göre güzelmiş bir de Erasmus'ta var ingilizcen iyiyse mülakattan geçip gitme ihtimalin yüksek dediler.

Dediğim okulda bir iki arkadaşım var onların dediğine göre güzelmiş bir de Erasmus'ta var ingilizcen iyiyse mülakattan geçip gitme ihtimalin yüksek dediler.
O zaman puanınız ile istediğiniz okullardan birine giremezseniz orayı bir düşünün hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…