L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 5 Haziran 2021 #121 yaagzrmkc dedi: 2019 kolay mıydı? Genişletmek için tıkla... Çok kolay geliyor bana çözünce, 2020'den kolaydı. Pek zorlanmadım en başta çözdüğümde, 460 470 alabildim. 219146 dedi: Ben şeyi anlamıyorum arkadaş, bu adamlar dil bilgisi sormayacak, uzun paragraf sormayacak, bunlar ne soracak bize? Genişletmek için tıkla... Sözel mantık veya grafik yorumlama. Bunlardan olmalı en çok, sayısalı iyi olan kazanacak sanırım.
yaagzrmkc dedi: 2019 kolay mıydı? Genişletmek için tıkla... Çok kolay geliyor bana çözünce, 2020'den kolaydı. Pek zorlanmadım en başta çözdüğümde, 460 470 alabildim. 219146 dedi: Ben şeyi anlamıyorum arkadaş, bu adamlar dil bilgisi sormayacak, uzun paragraf sormayacak, bunlar ne soracak bize? Genişletmek için tıkla... Sözel mantık veya grafik yorumlama. Bunlardan olmalı en çok, sayısalı iyi olan kazanacak sanırım.
kozmoneustee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Haziran 2021 #122 219146 dedi: Ben şeyi anlamıyorum arkadaş, bu adamlar dil bilgisi sormayacak, uzun paragraf sormayacak, bunlar ne soracak bize? Genişletmek için tıkla... Sözel mantık, görsel yorumlama, noktalama işaretleri, yazım kuralları, deyimler ve atasözleri.
219146 dedi: Ben şeyi anlamıyorum arkadaş, bu adamlar dil bilgisi sormayacak, uzun paragraf sormayacak, bunlar ne soracak bize? Genişletmek için tıkla... Sözel mantık, görsel yorumlama, noktalama işaretleri, yazım kuralları, deyimler ve atasözleri.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 5 Haziran 2021 #123 kozmoneustee dedi: Sözel mantık, görsel yorumlama, noktalama işaretleri, yazım kuralları, deyimler ve atasözleri. Genişletmek için tıkla... Yazım kurallarında da üstte bilgi verilir büyük ihtimalle. Linuxginar dedi: Yazım kurallarında da üstte bilgi verilir büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Technopat sağolsun Türkçe dersini fulleyeceğiz sanırım.
kozmoneustee dedi: Sözel mantık, görsel yorumlama, noktalama işaretleri, yazım kuralları, deyimler ve atasözleri. Genişletmek için tıkla... Yazım kurallarında da üstte bilgi verilir büyük ihtimalle. Linuxginar dedi: Yazım kurallarında da üstte bilgi verilir büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Technopat sağolsun Türkçe dersini fulleyeceğiz sanırım.
2 219146 Kilopat Katılım 4 Temmuz 2018 Mesajlar 518 Çözümler 5 5 Haziran 2021 #124 kozmoneustee dedi: Sözel mantık, görsel yorumlama, noktalama işaretleri, yazım kuralları, deyimler ve atasözleri. Genişletmek için tıkla... Asıl zor yerleri çıkardılar o yüzden diyorum gerçekten sorduğum için demiyorum en zor kısım zaten dil bilgisi falandı bütün sene fiilimsi çözdük çıkmıcak diyolar boşu boşuna zaman kaybettik.
kozmoneustee dedi: Sözel mantık, görsel yorumlama, noktalama işaretleri, yazım kuralları, deyimler ve atasözleri. Genişletmek için tıkla... Asıl zor yerleri çıkardılar o yüzden diyorum gerçekten sorduğum için demiyorum en zor kısım zaten dil bilgisi falandı bütün sene fiilimsi çözdük çıkmıcak diyolar boşu boşuna zaman kaybettik.
elon_muskk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 1.967 Çözümler 7 5 Haziran 2021 #125 Linuxginar dedi: Pek zorlanmadım en başta çözdüğümde, 460 470 alabildim. Genişletmek için tıkla... Çok kolay dediğin bu mu ? Yüzdelik dilimin en az %4 olmalı çok kolay diyorsan. Yaptığın güzel sonuç lakin sınava göre ortalama.
Linuxginar dedi: Pek zorlanmadım en başta çözdüğümde, 460 470 alabildim. Genişletmek için tıkla... Çok kolay dediğin bu mu ? Yüzdelik dilimin en az %4 olmalı çok kolay diyorsan. Yaptığın güzel sonuç lakin sınava göre ortalama.
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #126 @Linuxginar hocam yarın sınavdan sonra müsait olursanız size sorularım olacak da sınavla alakalı.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 5 Haziran 2021 #127 Rivadex dedi: @Linuxginar hocam yarın sınavdan sonra müsait olursanız size sorularım olacak da sınavla alakalı. Genişletmek için tıkla... Vay be, her şey bitmiş olacak o zaman. Sınavdan sonra gezeriz belki, olur tabii Son düzenleme: 5 Haziran 2021
Rivadex dedi: @Linuxginar hocam yarın sınavdan sonra müsait olursanız size sorularım olacak da sınavla alakalı. Genişletmek için tıkla... Vay be, her şey bitmiş olacak o zaman. Sınavdan sonra gezeriz belki, olur tabii
kozmoneustee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Haziran 2021 #128 Linuxginar dedi: Technopat sağ olsun Türkçe'yi fulleyeceğiz sanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam "Türkçeyi" olacak.
Linuxginar dedi: Technopat sağ olsun Türkçe'yi fulleyeceğiz sanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam "Türkçeyi" olacak.
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.646 Çözümler 24 5 Haziran 2021 #129 kozmoneustee dedi: Hocam "Türkçeyi" olacak. Genişletmek için tıkla... OOOO.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 5 Haziran 2021 #130 kozmoneustee dedi: Hocam "Türkçeyi" olacak. Genişletmek için tıkla... Tam böyle oldum şimdi. Siz siz olun mesaj yazarken kesme işaretini kullanmamaya çalışın
kozmoneustee dedi: Hocam "Türkçeyi" olacak. Genişletmek için tıkla... Tam böyle oldum şimdi. Siz siz olun mesaj yazarken kesme işaretini kullanmamaya çalışın