LGS öğrencilerine başarılar

Vay be, herşey bitmiş olacak o zaman. :) Sınavdan sonra gezeriz belki, olur tabii :D
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arada başarılar yarın için size de.

13 sayfa mesaj gönderilmiş. Yazacağım şeyler muhtemelen bir kaç bin defa yazılmıştır ama içim rahat etmedi.
Sınavda kesinlikle heyecan yapmayın. Rahat olun. Günlük hayatınızdaki herhangi bir problemi sınavda kafanıza takmamaya çalışın. Geçen sene bende girdim LGS sınavına. Fazla bir puan almadım ama çok rahattım ve heyecan yapsaydım daha kötü bir puan alacağımı biliyordum. Hayatınızın sonu değil özellikle sınavdan çıktıktan sonra o rahatlama hissi o kadar güzel bir şey ki anlatılamaz, yaşanır. Sınava girecek herkese başarılar dilerim.🙂

Beni Türkçe ve Fen taşıyor 😁

TR 20D
İNK 9D 1Y
DİN 10D
İNG 10D
MAT 14D 6Y
FEN 20D

Matematiği en yüksek 19 yaptım o sınavda kolaydı. Üsttekide benim son denemem. Sonucu 461.

Beni Türkçe ve Fen taşıyor 😁

TR 20D
İNK 9D 1Y
DİN 10D
İNG 10D
MAT 14D 6Y
FEN 20D

Matematiği en yüksek 19 yaptım o sınavda kolaydı. Üsttekide benim son denemem. Sonucu 461.
Sonuçlarınız çok iyi hocam, LGS'de daha yüksek de olabilir bu puandan. Çünkü birkaç kişinin yapamadığı soruyu siz yapabilirseniz daha çok puan katıyor size diye biliyorum. Çoğu kişinin de matematiği kötü zaten. Ama sizinki bence iyi bir okul için yeterli.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı