L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 5 Haziran 2021 #141 DARKBOX dedi: Hocam noktalama işaretleri olmayacak değil mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir o da. Öğretmenlerimizin kafası karışık, biri var diyor biri yok diyor.
DARKBOX dedi: Hocam noktalama işaretleri olmayacak değil mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir o da. Öğretmenlerimizin kafası karışık, biri var diyor biri yok diyor.
DARKBOX Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 712 Çözümler 10 Yer AMD Bilgisayar Topluyor... 5 Haziran 2021 #142 Linuxginar dedi: Olabilir o da. Öğretmenlerimizin kafası karışık, biri var diyor biri yok diyor. Genişletmek için tıkla... Hocam noktalama işaretleri çıkarsa ben batarım
Linuxginar dedi: Olabilir o da. Öğretmenlerimizin kafası karışık, biri var diyor biri yok diyor. Genişletmek için tıkla... Hocam noktalama işaretleri çıkarsa ben batarım
Sapphire1525 Kilopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 5.007 Makaleler 4 Çözümler 20 5 Haziran 2021 #143 DARKBOX dedi: Hocam noktalama işaretleri çıkarsa ben batarım Genişletmek için tıkla... Üzmek istemem ama çıkacak.
DARKBOX dedi: Hocam noktalama işaretleri çıkarsa ben batarım Genişletmek için tıkla... Üzmek istemem ama çıkacak.
DARKBOX Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 712 Çözümler 10 Yer AMD Bilgisayar Topluyor... 5 Haziran 2021 #144 Sapphire1525 dedi: Üzmek istemem ama çıkacak. Genişletmek için tıkla... İşim bitti ciddiyim moralim bozuldu. Kazanamayacağım
Sapphire1525 dedi: Üzmek istemem ama çıkacak. Genişletmek için tıkla... İşim bitti ciddiyim moralim bozuldu. Kazanamayacağım
Sapphire1525 Kilopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 5.007 Makaleler 4 Çözümler 20 5 Haziran 2021 #145 DARKBOX dedi: İşim bitti ciddiyim moralim bozuldu. Kazanamayacağım Genişletmek için tıkla... Üzmeyin kendinizi. En fazla 2 soru çıkar. Zaten noktalama işaretleri kolay. Yaparsınız!
DARKBOX dedi: İşim bitti ciddiyim moralim bozuldu. Kazanamayacağım Genişletmek için tıkla... Üzmeyin kendinizi. En fazla 2 soru çıkar. Zaten noktalama işaretleri kolay. Yaparsınız!
DARKBOX Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 712 Çözümler 10 Yer AMD Bilgisayar Topluyor... 5 Haziran 2021 #146 Sapphire1525 dedi: Üzmeyin kendinizi. En fazla 2 soru çıkar. Zaten noktalama işaretleri kolay. Yaparsınız! Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam ama sanmıyorum. Moralim 0 şu an.
Sapphire1525 dedi: Üzmeyin kendinizi. En fazla 2 soru çıkar. Zaten noktalama işaretleri kolay. Yaparsınız! Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam ama sanmıyorum. Moralim 0 şu an.
Y yaagzrmkc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 2.932 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Haziran 2021 #147 DARKBOX dedi: Sağ olun hocam ama sanmıyorum. Moralim 0 şu an. Genişletmek için tıkla... Kolay ya, şu an bir göz atsanız kavrarsınız o kadar basit. Aşırı detaylı sormazlar zaten, sınav büyük ihtimal tüm LGS'lerden kolay olacak.
DARKBOX dedi: Sağ olun hocam ama sanmıyorum. Moralim 0 şu an. Genişletmek için tıkla... Kolay ya, şu an bir göz atsanız kavrarsınız o kadar basit. Aşırı detaylı sormazlar zaten, sınav büyük ihtimal tüm LGS'lerden kolay olacak.
rickrollin Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.815 Çözümler 2 Yer Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #148 yaagzrmkc dedi: Kolay ya, şu an bir göz atsanız kavrarsınız o kadar basit. Aşırı detaylı sormazlar zaten, sınav büyük ihtimal tüm LGS'lerden kolay olacak. Genişletmek için tıkla... Umarım kolay olmaz.
yaagzrmkc dedi: Kolay ya, şu an bir göz atsanız kavrarsınız o kadar basit. Aşırı detaylı sormazlar zaten, sınav büyük ihtimal tüm LGS'lerden kolay olacak. Genişletmek için tıkla... Umarım kolay olmaz.
4 401916 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4.806 Çözümler 30 5 Haziran 2021 #149 Matematik harici sinav kolay olacak zaten. Rahat girin sinava.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 5 Haziran 2021 #150 yaagzrmkc dedi: Kolay ya, şu an bir göz atsanız kavrarsınız o kadar basit. Aşırı detaylı sormazlar zaten, sınav büyük ihtimal tüm LGS'lerden kolay olacak. Genişletmek için tıkla... Bu kötü işte, bir hata bile çok kişi oynatacak...
yaagzrmkc dedi: Kolay ya, şu an bir göz atsanız kavrarsınız o kadar basit. Aşırı detaylı sormazlar zaten, sınav büyük ihtimal tüm LGS'lerden kolay olacak. Genişletmek için tıkla... Bu kötü işte, bir hata bile çok kişi oynatacak...