LGS öncesi ve sonrası ne yapılmalıdır?

raynty

Hectopat
Daha fazla  
LGS'den 1 gün önce LGS sabahı ve LGS sonrası neler yapılmalıdır?

son gun yani bu gun sal dersi oyun oyna kafa dagit kendine guvenerek git sonrasini akisina birak

Bir gün önce: Oyun oyna.
Sınav sonrası: Oyun oyna, bir ay sonra 9. sınıf konularına biraz bak ve paragraf problem çözmeye başla.

Sınavdan sonra artık özgürsün

LGS 1 hafta kala ders çalışılmamalı kafani toparlayıp gitmelisin LGS çıkışında da üzülme benimki cok kötü geçmişti agalarimla parkta kola çekirdek yapmıştım
Yani her türlü moralin yüksek olsun.

Hocam heyecan olacaktır bugün kafein tüketmeyin akşam yatmadan 2 saat önce süt için ki heyecanınız uykunuza yenik düşsün.

Bir gün önce: Oyun oyna.
Sınav sonrası: Oyun oyna, bir ay sonra 9. sınıf konularına biraz bak ve paragraf problem çözmeye başla.

Sınavdan sonra artık özgürsün
Keşke öyle olsaydı. Bize de özgürsün bundan sonra kafan rahat diye ama liseye geçince anlıyor insan.

Ben son gün çalışmadım sizde çalışmayın çok stres etmeyin LGS olduğum denemeler arasında kolaylardan biriydi inşallah istediğiniz olur kafaya pek takmayın.

Keşke öyle olsaydı. Bize de özgürsün bundan sonra kafan rahat diye ama liseye geçince anlıyor insan.

Dostum hiç özgür değilsin 9A geçtim bu taraf daha da zor.

Ders çalışma derim. Kafan kendine gelsin. Stres te yapma. Sonrası biraz farklı şeyler yap. Akrabaları pek takma. Farklı hobiler edinebilirsin. Ben kedi sahipleneceğim mesela.

12ye geçtim kimse ders çalışmıyor biraz özgürlük var.

1 gün önce sakın ders çalışma lgs sabahı güzel bi kahvaltı yap ama ağır şeyler yeme lgs'ye gir sakın heyecan yapma unutma sana zor gelirse herkese zor gelir. sözel sayısal arası arkadaşlarınla soruları tartışma sınav sonrası rahatsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…