LGS öncesi ve sonrası

ben 5 dk artırarak 464.6 puan aldım

ben matematik örnek sorularının neredeyse hepsini yapabiliyorum ve bana açıkçası kolay geliyor sizce lgsde daha zor mu olucak
Bu sene bence geçen seneye göre daha kolay olur diye düşünüyorum malum biz nerdeyse hiç yüz yüze eğitim görmedik ve konular daha geniş.

Ayrıca sınavdan sonra okul seçilirken dikkat edilmeli, ben puanımdan hafif yüksek bir puana sahip okula nakille girerken, benden yüksek puan alan arkadaşım sırf Fen Lisesi diye tutturup 20-30 puan daha düşük bir Fen Lisesine yatılı olarak kazandı.

Bu sene bence geçen seneye göre daha kolay olur diye düşünüyorum malum biz nerdeyse hiç yüz yüze eğitim görmedik ve konular daha geniş.
inş öyle olur fen soruları çok zor olmasını istiyorumki öğrenci elebilyeyim

Bütün mesajlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar,yalnız olmadığımı hatırladım.
Evet arkadaşlar, gün geldi. Keşke de gelmeseydi o ayrı. Aynı insanlara yapılan yolsuzluk, ayrımcılık bu sınavda da vurdu.
Benden daha iyi olan denemeleri Full çıkartan arkadaşım 7 doğru 2 yanlış, kuzenim 8 doğru, tanıdık bir arkadaşın okulda en iyi 13 doğru 2 yanlış yapılmış.
2 3 gün kala Ziya bey sınav kolay olacak, uzun olmayacak dedi. Matematikte 3 4 tane 1 sayfa boyutunda soru vardı. Fende söylenen 13 üniteden sadece 8 i soruldu. Aynı türkçe paragraf gibiydi sorular. İmam hatip öğrencilerinin kullandığı " Fi Full adlı kitapta aynı sorular, farklı rakamlar, bu öğrenciler bu soruları 1 aydan beri tekrar ediyor. Bunu anlayan özel okullar ve gazeteciler soruşturma başlatma talebi oluşturacak. Bu konu hakkında da gazeteciler programlar yaptı. Anlayacağız konu çok karışık. Ve evet matematik zordu sözel bütün senenin en kolay çözdüğüm denemeydi.

Türkçe 19d 1 boş
Din 9 d 1y
İnkilap 10 0
İngilizce 10 0
Mat 12d 6 boş
Fen 18 d 2 boş

Dosya Ekleri

• IMG-20210607-WA0004.jpg
    114,3 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG-20210606-WA0014.jpg
    31,8 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…