LGS okul puanları düşer mi?

Bence düşer biraz. Bu sene devlet okullarındakiler düzgün eğitim alamadı.
Sınavdan çıkan birinci sayısına göre düşüp yükseliyor diye biliyorum.Geçen sene birinci sayısı daha az olduğu için puanlar biraz düşmüştü.
Sadece birincilere göre değil.
 
Etrafımdakilere de bu soruyu soruyorum. Sizce okul (fen-Anadolu liseleri) puanları (LGS için) düşer mi bu sene?
"Açıyorum kapıyorum ben bunu hep yapıyorum."
Ziya amcamızın bu politikası yüzünden verimli eğitim alamadı çoğu öğrenci, dershaneye gidenler ve özel okula gidenler için iyi oldu. O yüzden daha başarısız bir sene bizi bekliyor bence. O yüzden umutluyum.
 
Neden düşsün ki. Tabi uzaktan eğitiminiz verimsiz geçmiştir büyük ihtimalle. Onlara sorsak siz öğrencisiniz çalışacaksınız dersinize.
Hocam çoğu kişi yeterli eğitim alamadığı için ortalamalar düşük olacak. Ortalamalar düşük olunca da mecbur okullar taban puanlarını düşürecek, 2018 benzeri.
 
Etrafımdakilere de bu soruyu soruyorum. Sizce okul (fen-Anadolu liseleri) puanları (LGS için) düşer mi bu sene?
düşmesi önemli değil ki öncelikle puan önemli değil önemli olan yüzdelik oranın bence sürekli çalış rehavete kapılma sınav notlarına göre karar verme yeni nesil sorular çöz
 
Örnek olarak fen lisesini tercih edenlerden 100 kişi alıyorlar; bu 100 kişi tercih edenlerin en yüksek puan alanları 100kişinin en sonuncusu, yani en yüksek puan alıpta tercih edenlerden en düşük puanlısı bu lisenin puanını belirliyor. Ben böyle biliyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı