LGS programım nasıl?

Gelmişken biraz da kaynak önerisi yapayım :D
Okyanus Master'ı ben de kullanıyorum, güzel bir kitap. Ben çok zorlanmıyorum ama daha ileriki zamanlarda çözülmesi daha uygun olur gibi.
Mozaik Yayınları'nı kesinlikle öneririm. Matematiği bana kolay gelse bile feni çok kaliteli. Gerçekten zor fen sorusu çözdüğümü Mozaik çözerken fark ettim.
İnkılap kısmında Farklı İsem'i şiddetle öneririm. 11 farklı bilindik yayından inkılap tarihi kitabım var ama Farklı isem en zorlandığım kitap.
 
Arkadaşlar telefondan ile bilgisayla sohbet discord'da olur mu?
Olur galiba bir dene.
Gelmişken biraz da kaynak önerisi yapayım :D
okyanus Master'ı ben de kullanıyorum, güzel bir kitap. Ben çok zorlanmıyorum ama daha ileriki zamanlarda çözülmesi daha uygun olur gibi.
Mozaik yayınları'nı kesinlikle öneririm. Matematiği bana kolay gelse bile feni çok kaliteli. Gerçekten zor fen sorusu çözdüğümü mozaik çözerken fark ettim.
İnkılap kısmında farklı Isem'i şiddetle öneririm. 11 farklı bilindik yayından inkılap tarihi kitabım var ama farklı isem en zorlandığım kitap.

Bizim o kadar durum yok zaten corona yüzünden babam 1 hafta çalışıp 1 hafta çalışmayacak.
 
Ciddiyim hocam. Erken saatlerde kalkıp ders çalışmaya başladığımdan zorlamıyor beni. Bunun 60-70 sorusu yeni nesil matematik oluyor genelde.
Helal olsun o zaman.

Bu arada arkadaşlar LGS'ye iyi yapın 9'da yatacaksınız diyen hocalarınız varsa inanmayın. Çok daha zor. 😅 (Şevkinizi kırmak için demiyorum ama bu böyle.)
 
Geçmiş olsun. Ben matematiği seviyorum ancak bazen yeni nesil soru çözerken bazılarını çözüyorum bazılarını çözemiyorum ne yapacağım?

Öncelikle direk zordan başlama. Zor kaynak olarak;
Master serisi.
Nitelik süper 8.
Koray varol.
Nartest.
Orta;
Hız.
 
Helal olsun o zaman.

Bu arada arkadaşlar LGS'ye iyi yapın 9'da yatacaksınız diyen hocalarınız varsa inanmayın. Çok daha zor. 😅 (Şevkinizi kırmak için demiyorum ama bu böyle.)
Hocam sizin dediğiniz de doğru ama şu an ben dahil birçok LGS öğrencisi sadece sınavı atlatmayı düşünüyor :D
Bu sayıya kaç günde çıktın?
Ağustosun sonlarında ben doğru düzgün çalışmaya başladım. İlk başta temel sorular çözdüm. Sonra kitaplar aldıkça yeni nesile ağırlık vermeye başladım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı