LGS programım nasıl?

Atma şu zehirli oku :) Ne olursa olsun çözmesi lazım örnek soruları.

Şu an ders aramdayım yaklaşık 1 saat 10 dakika not çıkardım Türkçe'den 20 dakika aradayım 2 dakika kaldı ama geç kalmışım bundan sonra akşama 1 ders bırakıp Full soru çözmeyi planlıyorum.
 
Ben gireli 2 yıl oldu fakat, ilk dönem çalışmadım ders yapmak en nefret ettiğim şey olduğu için. Önerim ayda 2 kitap bitirmen, İngilizce gramer çalışman ve testlerindeki yanlışlarını ezberleyecek kadar tekrar etmen olur. Puanım aklımda değil fakat, dilimim 2.8 idi.
Ben geçen sene LGS ye girdim. Sakın örnek soru çözme 1 tane bile çıkmıyor.
Önceki yıl istisnaydı. Önceki 2 yıl örnek sorular ile aynıydı. Yanlış bilgi vermeyin.
 
Arkadaşlar dün Türkçe den not çıkardım fiilimsilerden zarf fiil e geldim ve kitap okuma saatim geldi zaten yarım kalan kitabım denizler altında 20000 fersahı bitirdim açıkçası sonu beni tatmin etmedi. Saat 23:30 da yatağa girdim tabletimle gece 2:30 a kadar uyumadım normal de uykusuzluktan bayılırdım ama canlı dersteyken kahve içtim ve sabahın 8:30 da kalktım. Size sorum şu nasıl uykumu düzene getirebilirim?
 
Arkadaşlar dün Türkçe'den not çıkardım fiilimsilerden zarf fiil e geldim ve kitap okuma saatim geldi zaten yarım kalan kitabım denizler altında 20000 fersahı bitirdim açıkçası sonu beni tatmin etmedi. Saat 23:30'da yatağa girdim tabletimle gece 2:30'a kadar uyumadım normal de uykusuzluktan bayılırdım ama canlı dersteyken kahve içtim ve sabahın 8:30'da kalktım. Size sorum şu nasıl uykumu düzene getirebilirim?

Erken yat mutlaka. Ve düzenini bozma. Boş vakit bulursan spor yap(uğraştığın bir spor var mı bilmiyorum onu da yapabilirsin) çok geç yatma Max 23:30'da yatakta ol.
 
Ben de geçen sene girdim en büyük pişmanlığım düzenli çalışmamak oldu evdeyken çalışmaya bak internetden videolar izle ve genel olarak ezberleyemediğin bazı kavramları kodlayarak öğren geçen sene en az 3 soruda beni kurtardı.
 
Ben de geçen sene LGS'ye girdim ve birkaç hata yaptım çalışma konusunda:
-Okullar açılmadan etrafımdaki arkadaşlarımın ders çalıştığını görüp gaza geldim ve ders çalışmaya başladım. Ama erken başladığım için konuları erken bitirdim ve daha sonrasında dersleri dinlememeye başladım.
-Din ve inkılap'a çok çalışmadım. Ve o yüzden istediğim liseyi çok küçük bir farkla kaçırdım.
-Sınavda 2.oturumda çok stres yaptım ve matematik biraz kötü yaptım. Sınavdan sonra kitapçığı incelediğimde hiç yapılmayacak hatalar yaptığımı fark ettim.

Kısacası günlük seni sıkmayacak, zamanını verimli kullandığın bir program oluşturabilirsin.

Ve "ben bütün konuları bitirdim. Bu konuları yapamayanda ne bileyim " vb. laf söyleyenleri kafaya takma. Geçen sene öyle diyenlerin hepsi gümledi.

Kolay gelsin.
 
Arkadaşlar konuyu çalıştıktan sonra kendim özet çıkarsam yararlı olur mu?

Ve yine soruyorum her gün çalışsam ama farklı saatlerde aynı sürede olsa sıkıntı çıkar mı? Cevaplarınız için teşekkürler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı