LGS puan hesaplama siteleri ne kadar güvenilir?

MertDülger

Centipat
Makaleler
2
Daha fazla  
Ben matematik yapmadan Full yapmak istiyorum ancak puan hesaplama sitelerinde 401, 399 gibi puanlar alıyorum. Technopat'tan sorduğum zaman kötü alırsın diyorlar hangisine güvenmeliyim? Kötü dedikleri puan 400 ise benim için 400 yeterli.

Neden erkenden pes ediyorsun ki?

Bu kadar erken pes etme. Ama evet siteler doğru o puanı alırsın.

400 puan 2023 LGS'ye göre yüzde 15 falan ediyordur büyük ihtimalle. Yani çöp.

Bu alınacak bir risk değil . Matematikte öğrenmeye çalış. Diğer derslerden hazır hissetsende sınav heyecanı ile 2 tane kaçırsan patlarsın.

Soru başına belli bir puan veriyor OBP'ni eklemiyor ya da 100 olarak ekliyor senin ayarladığın net ve OBP son sınavın notlarına göre hesaplanıyor çok güvenme, sorunun çözülme yüzdesi değiştiriyor puanını soruyu herkes çözdüyse en düşük puan oluyor sorunun puanı, yani ne kadar az kişi çözebildiyse puanı artar sorunun. Kısaca sen çalış hakkın neyse alırsın umarım.

Hocam matematiği bırakmayın deneyin en azından

LGS'de sözel sayısal seçme mi vardı? Önüne geleni çözmen lazım. Matematiğe de bak yine. Zaten en az 10 tanesi çerez fıstık soru geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…