50 günüm var, sizce mu mümkün müdür? Mümkün ise tavsiyeleriniz var mıdır çalışma planına kadar?
50 günüm var, sizce mu mümkün müdür? Mümkün ise tavsiyeleriniz var mıdır çalışma planına kadar?
Çok mümkün. 480 civarına bile çıkar.
Hocam eğer arkadaş çalışıyorsa çıkar ama soru tarzlarını anlaması lazım. Belli ki matematik ve feninde sıkıntı var. Fen ile matematiğe yüklen. Türkçe de 5-6 soru bilgi gelecek yüksek ihtimal bu sene. Cümlenin ögeleri, fiilimsi yazım kuralları bla bla. (cümlenin ögeleri yerine cümle türleri veya kurallı devrik cümle gelebilir.
Bu arada bilmem kaç soru çözüyorlar ya da puanları benden yüksek diye canını sıkma. Senin 100 sorun bile onları geçebilir. Bunun örneğini arkadaşımda gördüm.
Bende aynı şekilde. Ancak ne olursa olsun sınavda heyecanlanma bu LGS sınavında asıl etken stres kontrolü oluyor ben it gibi çalışmama rağmen hiç çalışmayan bir çocukla aynı puanı almıştım çünkü çocuk çok rahattı yapmazsam ne olur tavrındaydı ve rahatça yaparak bitirdi. LGS sınavında bu kadar büyütülecek bir şey yok 50 günde çok iyi yerlere gelirsin asıl önemli olan bu bilgileri stres dahilinde kullanabilmek.
Hocam eğer arkadaş çalışıyorsa çıkar ama soru tarzlarını anlaması lazım. Belli ki matematik ve feninde sıkıntı var. Fen ile matematiğe yüklen. Türkçe de 5-6 soru bilgi gelecek yüksek ihtimal bu sene. Cümlenin ögeleri, fiilimsi yazım kuralları bla bla. (cümlenin ögeleri yerine cümle türleri veya kurallı devrik cümle gelebilir.
Bu arada bilmem kaç soru çözüyorlar ya da puanları benden yüksek diye canını sıkma. Senin 100 sorun bile onları geçebilir. Bunun örneğini arkadaşımda gördüm.
Neden çıkarılmasın çıkarılır tabii ki ama günde şu kadar soru çözdüm diye havalanan tiplerden değil konuları planlı programlı şekilde ilerleyip o konulara ait mümkün olduğunca soru bankasından soru çözmek yoksa günde 100 veya 500 soru çözmek arasında pek bir fark yok.
Çok daha üstü mümkün. Dershaneye gidiyor musun?
Hocam stres sıkıntım yok ta biraz zaman sıkıntım var.
İlk dönem aralıksız 5-6 saat çalışabiliyordum fakat zihinsel yorgunluk ile şu an 3 saat çıkarabiliyorum.
Genelde ilk olarak defterden ezber yapıyorum sonra konu eksiklerim varsa videolarını izliyorum en son teste geçiyorum ve son aya girerkende haftada 3 gün denemeye yoğunlaşıp eksiklerimin üstüne gitmeyi planlıyorum muhtemelen mayıs'tan sonra 15 gün okula gitmem evden çalışma yaparım.
Hayır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.