Peki ben son günlerde okula gitmeyi bıraktım. Onun yerine ders yapmaya başladım. Devamsızlığım arttı bu sorun yaratır mı ilerde?
Peki ben son günlerde okula gitmeyi bıraktım. Onun yerine ders yapmaya başladım. Devamsızlığım arttı bu sorun yaratır mı ileride?
Kalma diye birsey yok da bizde. Ama tercih yaparken sorun yaratır mı?MEB'in şu an için bildiğim kadarıyla 8. sınıf öğrencileri için devamsızlık affı yok. Devamsızlık yapmak sana kalmış bir şey. Sadece haklarını kullanırsan sorun olmaz fakat katı bir okul yönetiminiz varsa sorun yaşayabilirsin. Okul hayatını düzgünce yaşa. Her şey sınav değil.
MEB'in şu an için bildiğim kadarıyla 8. sınıf öğrencileri için devamsızlık affı yok. Devamsızlık yapmak sana kalmış bir şey. Sadece haklarını kullanırsan sorun olmaz fakat katı bir okul yönetiminiz varsa sorun yaşayabilirsin. Okul hayatını düzgünce yaşa. Her şey sınav değil.
Evet. Senin gibi bir sürü insan var belki ve o yüzde 1'lik dilim yüzünden istediği liseye gidemiyor ve hayallerinden bir adım uzaklaşıyor. Senin yapacağın etik bir davranış olmaz. Yapma.Kanka, %1 dilimin lafını mı yapacaklar
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.