LGS senesinde oyun oynanır mı?

Bu sene LGS'ye gireceğim. Oyunlardan uzak durmam lazım ama çok oyun oynamak istiyorum. Daha önce bu kadar istemiyordum. Unut derseniz olmuyor, unutamıyorum. Ne yapmalıyım?
Üstünden 3 yıl geçti ama oynardım ben, öyle hafta sonları falan da değil ha, zaten eğer bir yerden sonra seni rahatsız edecek yoğun bir tempoda oyun oynamaya çalışmak. Şahsen beni bir ara etti ama ikisini beraber götürmeyi başardım bence. Sonuç olarak %2 ile kapattım. Oyun oynamasaydım daha iyisi olur muydu? Olurdu. Ama bu kadarı da kafidir bana :D

LGS yüzünden sadece kitap okumak, soru çözmek abartı bence. Dengeli oynandığı sürece neden olmasın?

LGS'ye girmeyeceksiniz kendinizi çok kısıtlamanıza gerek yok. Sadece ödevlerini yapıp, Sınavlardan yüksek not getirmen yeterli. Ama LGS'ye gireceksiniz, kendinizi biraz kısıtlamalısınız.

Bu sene LGS'ye gireceğim. Oyunlardan uzak durmam lazım ama çok oyun oynamak istiyorum. Daha önce bu kadar istemiyordum. Unut derseniz olmuyor, unutamıyorum. Ne yapmalıyım?

Usta o zaman oyun oynamaya bir zaman ayır. Atıyorum gündüzleri çalış, akşamları oyna. Gündüz çalışamıyorsan da çalışmadığın zaman akşam oynama. Kendi disiplinini sağlamak zorundasın maalesef. Aynı sorunları ben de çekiyordum, bir bağımlılık oyun oynamak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı