LGS sınav sonrası stres nasıl kontrol altına alınır?

xaxaxa1799

Centipat
Daha fazla  
Ben bugün LGS'ye girdim ve sayısalım iyi geçti ama matematiği kontrol ettiğimde 12 doğru 5 yanlışım çıktı ve diğerlerini kontrol etmeye cesaretim yetmedi. Şu an çok stres yapıyorum, zaten Anadolu lisesine gideceğim ama puanım düşük çıkarsa çevreme rezil olmaktan korkuyorum. Geceleri uyku girmiyor gözüme. Arada bir kalbim çarpıyor. Anneme 350 alır mıyım diye sorduğumda o kadar alabilecek misin diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sadece geceleri yorganın altında ağlıyorum. Nasıl stresimi yenebilirim?

Geçen bir olay için üzülmek, kafa yormak, sadece kendine eziyet. Çevren 1-2 hafta hatırlayıp unutacak. İnsanlar bütün ömürleri boyunca, senin sınavını düşünmeyecek. Yaptığın hatadan ders çıkartıp, önünde ki sınavda aynı hatayı yapmamaya çalış.

Ben bugün LGS'ye girdim ve sayısalım iyi geçti ama matematiği kontrol ettiğimde 12 doğru 5 yanlışım çıktı ve diğerlerini kontrol etmeye cesaretim yetmedi. Şu an çok stres yapıyorum, zaten Anadolu lisesine gideceğim ama puanım düşük çıkarsa çevreme rezil olmaktan korkuyorum. Geceleri uyku girmiyor gözüme. Arada bir kalbim çarpıyor. Anneme 350 alır mıyım diye sorduğumda o kadar alabilecek misin diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sadece geceleri yorganın altında ağlıyorum. Nasıl stresimi yenebiliri.

Ben bugün LGS'ye girdim ve sayısalım iyi geçti ama matematiği kontrol ettiğimde 12 doğru 5 yanlışım çıktı ve diğerlerini kontrol etmeye cesaretim yetmedi. Şu an çok stres yapıyorum, zaten Anadolu lisesine gideceğim ama puanım düşük çıkarsa çevreme rezil olmaktan korkuyorum. Geceleri uyku girmiyor gözüme. Arada bir kalbim çarpıyor. Anneme 350 alır mıyım diye sorduğumda o kadar alabilecek misin diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sadece geceleri yorganın altında ağlıyorum. Nasıl stresimi yenebilirim?

Bak benim de kötü çevremdekilerinde bu yüzden cevap anahtarında yanlışlık olduğunu düşündüm fakat olmasa bile taban puanları inanılmaz düşecek kafana takma puan önemli değil yüzdelik dilim önemli belki sınavların açıklandığı gün daha fazla alacağız belli değil herkesin kötü geçmiş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı