Çok teşekkür ederim hocam tavsiyeniz içinBaşta puan hedefi yapmamanı öneririm. Belli bir dilimi hedefle mesela ben 1'lik dilimi hedeflemiştim. Günlük çok soru çözeceğim diye kasma ben günlük 500 soru çözdüğünü iddia edip bir şey yapamayanları da gördüm. Verimli ders çalışmaya odaklan işte bu ne olabilir her gün paragraf çözebilirsin. Matematik çalışabilirsin paragraf ve matematik çok önemli ben genel olarak bu ikisine çalışıp 1.36 ya girdim. Düzenli çalışmak da çok önemli günlük 2 saat kadar bir vakit ders çalışsan çok iyi yerlere gelirsin.
Çok teşekkür ederim hocam tavsiyeniz içinsiz bu sene mi girmiştiniz?
Tuşluya geçmekle iyi yapmışsın odaklanmana yardımcı olacaktır.Hocam tuşlu telefona geçme sebebim telefonda çok fazla vakit geçiriyorum geçen instagramda 5 saat reels izlemişimsağ olun tavsiyeniz için
Daha geçmedim hocam, yaz tatili bitince geçeceğim. Gerçi bu mesajı yazarken düşündüm de şuan da geçebilirim aslında sonuçta gün içerisinde bana mesaj yazan çok kişi olmuyor annem ve babamla görüşüyorum onu da zaten beni arasalar tuşluyla da konuşabilirim.Tuşluya geçmekle iyi yapmışsın odaklanmana yardımcı olacaktır.
Bende keşke PC'yi salsaydım LGS döneminde düşünüyorum ama zamanı geri getirmek mümkün değil maalesef.Sınavın üstesinden geleceğini düşünüyorum ama sen yinede dikkat dağıtıcı arkadaşlardan ve bazı aletlerden uzak durmaya çalış,arada kafanı dağıt garanti olsun umarım güzel bir yere yerleşirsin dostum.Daha geçmedim hocam, yaz tatili bitince geçeceğim. Gerçi bu mesajı yazarken düşündüm de şuan da geçebilirim aslında sonuçta gün içerisinde bana mesaj yazan çok kişi olmuyor annem ve babamla görüşüyorum onu da zaten beni arasalar tuşluyla da konuşabilirim.
Çok teşekkür ederim hocam, çok sağ olun <3Hedefini hep yüksek tutarsan motivasyonun düşmemiş olur.Şimdiden o kadar çalışmaya gerek yok.Örneğin 1 senen var diyelim 6 ayını konulara,6 ayını test çözmeye ayır son 2 ay full deneme çöz gibi bir program uygulayıp bunu okulla beraber yürütebilirsin.Zaman,stres kontrolü ve okuduğunu anlamada önemli bir etken oluyor sınav anında.
Bende keşke PC'yi salsaydım LGS döneminde düşünüyorum ama zamanı geri getirmek mümkün değil maalesef.Sınavın üstesinden geleceğini düşünüyorum ama sen yinede dikkat dağıtıcı arkadaşlardan ve bazı aletlerden uzak durmaya çalış,arada kafanı dağıt garanti olsun umarım güzel bir yere yerleşirsin dostum.
Sosyaldeki büyük abilerim/ablalarım ve yaşıtlarım, öncelikle hepinize merhaba umarım gününüz güzel geçiyordur
Ben bu sene LGS sınavına gireceğim lakin ne zaman ders çalışmaya başlasam veya başlamayı düşünsem odaklanamıyorum ve ders çalışmaya da başlayamıyorum.hani yaz tatilinde yine ortalama çalıştım fakat yine de yeterli olduğunu düşünmüyorum (ortalama 700 soru falan çözmüşümdür). Kısacası aslında ders çalışmaya çok istekleyim ama gün sonunda çalışamıyorum (kendi hatam) ve bu durumda beni çok üzüyor. Buradaki çoğu insana saygı duyuyorum ve illaki tecrübeleri var, onlardan yardım almak için bu konuyu açtım. Şimdiden teşekkür ediyor ve önerilerinizi bekliyorum
İyi sosyaller.
(Bu arada arkadaşlar bu yıl tuşlu telefona geçeceğim. Ayrıca hedefim 470 puan ama lise olarak hedefim gazi Anadolu Ankara).
Peki hocam, çok teşekkür ederim. discordunuz varsa ekleyin oradan konuşabiliriz.Olm bende bu yıl gireceğim LGS kolay ya bir onceki yılı falan çözdüm çerez her gün her dersten ortalama 20 soru çöz ama hepsini anlayarak dikkat ederek çöz Türkçe parargafa özel zaman ayır her gün aynı tempoda git okulun özel kurs yapmıyorsa kurs al bilgisayar ve telefona da zaman ayır hayatsız olma.
Peki hocam, çok teşekkür ederim. Discord'unuz varsa ekleyin oradan konuşabiliriz.