LGS sınavı için nasıl odaklanılır?

Çok teşekkür ederim hocam tavsiyeniz için siz bu sene mi girmiştiniz?

Hocam tuşlu telefona geçme sebebim telefonda çok fazla vakit geçiriyorum geçen instagramda 5 saat reels izlemişim sağ olun tavsiyeniz için
Tuşluya geçmekle iyi yapmışsın odaklanmana yardımcı olacaktır.

Tuşluya geçmekle iyi yapmışsın odaklanmana yardımcı olacaktır.
Daha geçmedim hocam, yaz tatili bitince geçeceğim. Gerçi bu mesajı yazarken düşündüm de şuan da geçebilirim aslında sonuçta gün içerisinde bana mesaj yazan çok kişi olmuyor annem ve babamla görüşüyorum onu da zaten beni arasalar tuşluyla da konuşabilirim.

Hedefini hep yüksek tutarsan motivasyonun düşmemiş olur.Şimdiden o kadar çalışmaya gerek yok.Örneğin 1 senen var diyelim 6 ayını konulara,6 ayını test çözmeye ayır son 2 ay full deneme çöz gibi bir program uygulayıp bunu okulla beraber yürütebilirsin.Zaman,stres kontrolü ve okuduğunu anlamada önemli bir etken oluyor sınav anında.

Bende keşke PC'yi salsaydım LGS döneminde düşünüyorum ama zamanı geri getirmek mümkün değil maalesef.Sınavın üstesinden geleceğini düşünüyorum ama sen yinede dikkat dağıtıcı arkadaşlardan ve bazı aletlerden uzak durmaya çalış,arada kafanı dağıt garanti olsun umarım güzel bir yere yerleşirsin dostum.

Çok teşekkür ederim hocam, çok sağ olun <3

Olm bende bu yıl gireceğim LGS kolay ya bir onceki yılı falan çözdüm çerez her gün her dersten ortalama 20 soru çöz ama hepsini anlayarak dikkat ederek çöz Türkçe parargafa özel zaman ayır her gün aynı tempoda git okulun özel kurs yapmıyorsa kurs al bilgisayar ve telefona da zaman ayır hayatsız olma.

Peki hocam, çok teşekkür ederim. discordunuz varsa ekleyin oradan konuşabiliriz.

LGS o kadar kasilacak bir sinav degil. Ben anadolu lisesindem mezunum ama tip okuyacagim. Calisman gereken sadece universite sinavi ve finaller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…