LGS sınavı için tavsiyeler

Çalışmadan nasıl o puanları aldığını anlatsana 😁 Kolay olması kötü ama çalışmayan da yüksek alır.
Kanka ister inan ister inanma, derste dinliyordum dersi eve gelip max 20-30 soru çözüyorum o konuyla ilgili, bir gün 100 soruya bile ulaşmadım, yetiyordu çünkü bana şahsen soru çözmek aşırı sıkıcı hissetiriyordu, yazılılardan en düşük notum bu sene 92 oldu, denemelerde de 422 puanın altına düşmedim.

Kanka ister inan ister inanma, derste dinliyordum dersi eve gelip max 20-30 soru çözüyorum o konuyla ilgili, bir gün 100 soruya bile ulaşmadım, yetiyordu çünkü bana şahsen soru çözmek aşırı sıkıcı hissetiriyordu, yazılılardan en düşük notum bu sene 92 oldu, denemelerde de 422 puanın altına düşmedim.
Gerçekten iyiymiş.

Yanınıza mutlaka yedek kalem, silgi, peçete, su alın. Suyu sıranın üstüne değil, yere koyun. Suyu sınav kağıdına dökerseniz sınav geçersiz olur. Küçük ama önemli bunlar.

Ek olarak bu 3 gün dinlenmeye bakın. Çalışacağınız kadar çalıştınız.

Her LGS konusuna yazıyorum bunu. Onun dışında puanlarınız gayet iyi. Başarılar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı