LGS Son 3 Gün ve Stresim Var

2 yıl önce ben de aşırı stresliydim. Örneğin; kurstaki matematik öğretmeninin getirdiği soruların yarısını bile yapamıyordum, ama girdiğim hiçbir deneme LGS kadar kolay değildi.O yüzden çalışmış ve çabalamışsan Allah'a güvenin ve dua edin kardeşlerim.
Sınav dünyanın sonu değildir.

Bende böyleydim ama önüne sınav kitapçığı gelince rahatlıyorsan merak etme. Son günler zihnini artık yorma mümkün olduğu kadar bilgisayar ile vakit geçirme gözlerini dinlendir. Sınav gecesi uyumak çok zor ama sen yine de uyumaya çalış. Diyeceklerim bu kadar başarılar dilerim bende geçen sene girdim %3.40 dilime girdim. Bu sene sınav daha kolay olur diye düşünüyorum.

Ben de 380 üstü alıyorum fakat bu dershanelerin yaptığı denemeler aşırı zor oluyor. Dershane denemelerini çok ciddiye almayın derim.

Hocam bunu unutmayın dünyanın sonu değil.

Hocalarımm bu arada nedense okul denemelerinde 200-250 arası geziyorum işte bunlar sizi korkutmasın evdeki denemelerde 380 maksimum 400 yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…