LGS Son 3 Gün ve Stresim Var

Hocalarım çok teşekkürler tüm sınav stresimi attım çok rahat ve mutluyum inşallah herkesin sınavı 0 stres ile geçer. Verdiğiniz morallerden dolayı çok teşekkürler aile bireylerim bana bu kadar moral vermemişti Allah sizin moralinizide artırsın.

Amin.
Technopat Sosyal ailesi olarak sınava girecek herkese başarılar dileriz.

Kendine güvenin olsun ve şunu unutma meslek liseleri kötü liseler değil. Eğer ben bu lisede başarılı olamam diyorsan meslek lisesine gidebilirsin. Ama etrafın iyi olsun. Mesela İstanbuldaysan Bağcılar,Esenler gibi semtlerdeki meslek liselerine gitmeni önermem.
Git babandan para al ve kendine atıştırmalık al. Film falan izle son gün. Başarılar dilerim.

Stres yapmaya gerek yok. Kendine güven. İstediğin puanı alamadıysan da hiç üzülme, senden başka hiçbir şey önemli değil. Gelecekte işe girerken hangi liseden geldiğine bakmıyorlar, hangi üniversiteden geldiğine bakıyorlar. En önemli hedefin daima üniversite olsun. LGS'ye girmiş biri olarak söylüyorum. Buradan LGS'ye girecek olanlara başarılar diliyorum.

Denemelerde kaç yapıyorsan onu düşün: denemede yaptığın sonuç seni rahatsız edecek bir puan değilse bil ki en az o puanı alacaksın böyle kendini rahatlat.

Hocam biraz matematiğim kötü 3 veya 4 doğru anca yapıyorum orta halli bir okula gidebilir miyim?

Yaşadığınız şehirdeki nitelikli liselere bağlı. Ben %12 ile nitelikli bir liseye gidemedim. Puan için kesin bir şey söyleyemem. Sınavda daha fazla soru çözebilirsin ya da herkes çok kötü yaparsa 4 net ortalama bir puan getirebilir. Demek istediğim şu kaç puan alacağınızı bilemem ama eğer %12'lik dilime girerseniz %12'lik dilimle nitelikli bir liseye gitmeniz çok zor. Ben evimin yakınımdaki bir Anadolu lisesine gidiyorum ve memnunum.

Pendikteki okullar güzel hocam meslek liselerine dahi güzel diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…