LGS son 3 günde nasıl çalışabilirim?

665043

Centipat
Makaleler
1
Merhaba daha önceden LGS'ye girmiş olan var mı? Son 3 günde nasıl çalışabilirim? Sınavda ne yapmalıyım? Girmeden önce ve ben Hatay'da olduğum için depremden dolayı 3 ay geriledim şu an tüm dersleri hallettim. Sadece matematik kaldı. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba daha önceden LGS'ye girmiş olan var mı? Son 3 günde nasıl çalışabilirim? Sınavda ne yapmalıyım? Girmeden önce ve ben Hatay'da olduğum için depremden dolayı 3 ay geriledim şu an tüm dersleri hallettim. Sadece matematik kaldı. Ne yapabilirim?
Görsel hafızan iyiyse, video izlemeni tavsiye ederim illa aklına bir kaç şey girecektir ve bunlar sınavda 3-5 soru kadar yardımcı olur en kötü.

3 günde yapabileceğin bir şey yok bence ama iyi olduğun derslere yoğunlaş Full hedefle sözeli Allah'a şükür ben deprem bölgesinde değilim de geri kalmadım derslerimden bir de netlerini falan atar mısın sana zahmet ben 465 falan alıyorum sen kaç alıyosun merak ettim.

Net değil ben geçen cumartesi bir kurumda girdiğim deneme sonucunu söyleyeyim direkt.
Türkçe 17d/2y - Ink 9/1y - din Full - İngilizce 6d/2y - matematik 15/2 - fen 16/3

Net değil ben geçen cumartesi bir kurumda girdiğim deneme sonucunu söyleyeyim direkt.
Türkçe 17d/2y - Ink 9/1y - din Full - İngilizce 6d/2y - matematik 15/2 - fen 16/3
eğer fen ile Türkçeye yüklenirsen ful yada fule yakın yaparsın başarılar ha bide İngilizce kelime çalış 1 kelime 1 kelime GEÇMİŞ OLSUN

Technopat Haberler

Geri
Yukarı