LGS sonuçları açıklandı

benim oğlan da denemelerde 3-5 arası yanlış yapıyor idi. hatta matematik en sağlam kalesi idi.çoğu zaman matten 1 yanlışı geçmezken 5 yanlış yaptı.5 te diğerlerinden yapınca aha gitti dedim 444 puanla yüze 5 dilim 2019 puana göre gelecek gözükmüştü. sonuç; 2,44 ve 441 puan geldi.beklediğim gibi değil ama bunada şükredelim. yoksa 3 yanlış falan yaparsa %1 dilime girer diye hayal kuruyordum.

Eğitim sistemi sınav ve ezber üzerine ha?

Sınav sistemini beğendim. (Eğitim sisteminin adı yanlış Türkiye'de. Doğrusu; Sınav Sistemi )

Tam olarak aramızda 10 puan fark var ve benim yüzdelik dilimim 3, 44 10 puan= %1 dilim

Hep geçen senenin puanlarına bakarak düşünmeyin dostlar. Ortalama düşünce okulun puanıda düşecek maalesef. Mesela geçen sene ben Galatasaray dışında her yere gidebiliyordum ondan önceki senenin taban puanına göre.

Ortaokulda matematik hocam hep Kabataş Erkek Lisesi'ni anlatırdı sınıfa, dinlerken ağzımızın suyu akardı ama hayatlar üzücü. Çalışmayıp, haketmeyen boşa hayal kurar .

302 puan. Welcome to meslek lisesi boys.

Lanet matematik yüzünden benimde puanım inanılmaz derecede düşük.
Al kardeşim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Serseri dolu bir Meslek Lisesine gideceğimi bile bile, puanıma baktıkça gülümsüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…