- Makaleler
- 149
Her yer senin kardeşimYukarıdaki sonucuma göre İstanbul'da lise önerebilir misiniz?
Her yer senin kardeşimYukarıdaki sonucuma göre İstanbul'da lise önerebilir misiniz?
benim oğlan da denemelerde 3-5 arası yanlış yapıyor idi. hatta matematik en sağlam kalesi idi.çoğu zaman matten 1 yanlışı geçmezken 5 yanlış yaptı.5 te diğerlerinden yapınca aha gitti dedim 444 puanla yüze 5 dilim 2019 puana göre gelecek gözükmüştü. sonuç; 2,44 ve 441 puan geldi.beklediğim gibi değil ama bunada şükredelim. yoksa 3 yanlış falan yaparsa %1 dilime girer diye hayal kuruyordum.Şanslıydık? Bütün denemelerimde en fazla 3 yanlış çıkaran ben bu sınavda 9 yanlışla döküldüm. Etrafımdaki çoğu kişi de aynısını söylüyor. Yüzdelik dilimlerdeki değişimi fark etmedin mi? Geçen sene 444 puan 5.12 yüzdelik dilime denk gelirken bu sene 448 puan 1.83 dilime denk geliyor. Geçen sene puanın kaçtı?
Bursa Anadolu'ya bekliyorum o zaman seni.Evet, 1.83 ve Anadolu Lisesi. Bursa'da oturuyorum ve buralarda adamakıllı Fen Lisesi puanları(TOFAŞ ve İMKB) çok uçuk(0.36 ve 0.68). Nitelikli bir Anadolu olacak hayırlısıyla.
Benim oğlan da denemelerde 3-5 arası yanlış yapıyor idi. Hatta matematik en sağlam kalesi idi. Çoğu zaman matten 1 yanlışı geçmezken 5 yanlış yaptı. 5'te diğerlerinden yapınca aha gitti dedim 444 puanla yüze 5 dilim 2019 puana göre gelecek gözükmüştü. Sonuç; 2, 44 ve 441 puan geldi. Beklediğim gibi değil ama bunada şükredelim. Yoksa 3 yanlış falan yaparsa %1 dilime girer diye hayal kuruyordum.
Çok isterdim ama imkansız gibi :/:/@Norden1 Beşiktaşta'ki Kabataş Erkek Lisesi'ne girebilecek misiniz bi' araştırın. Erkek lisesi değil, sadece isimi öyle.
302 puan. Welcome to meslek lisesi boys.
Eki Görüntüle 616228
Yırttık desemİnşallah Atatürk Anadolu'ya girerim, büyük ihtimalle Gazi Anadolu tutacak ama olsun.
Kötü sonuç çıkaran akranlarım, bence üzülmeyin. Kötü bir liseden de çalışarak iyi bir yere gidebilirsiniz, dünyanın sonu değil sonuçta.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.