LGS sonucum nasıl?

İstediği yer için kötü bir puan hocam ve orda kimseyi küçümsemiyor, gerçekleri söylüyorum.

• Türkçe: 16 - 4
  • İnkilap tarihi: 9 - 1
  • Din kültürü: 8 - 2
  • İngilizce: 10.
  • Matematik: 13 - 6
  • Fen: 17 - 2
  • Puanım 410.
İstediğim okul geçen sene 388 ile almış, yüzdelik dilimi ise 7.77.

Bu yıl girebilir miyim?

Eğer bursada isen ve düşündüğüm okulsa gelme okul adını verirsen daha iyi yorum yapabilirim.

Turhan tayan Anadolu lisesi.

Nakil işleri nasıl oluyor?

Şimdi gördüm o okulda okuyorum geçen sene netlerim Türkçe 19 1 inkılap 10 ing 10 din 10 mat 6D 3y fen 14 15 net mi neydi. Sınavları fazla zor yapıyorlar. Aklında bulunsun.

Eğer bursada isen ve düşündüğüm okulsa gelme okul adını verirsen daha iyi yorum yapabilirim.
bursadayım turhan tayan
Şimdi gördüm o okulda okuyorum geçen sene netlerim Türkçe 19 1 inkılap 10 ing 10 din 10 mat 6D 3y fen 14 15 net mi neydi. Sınavları fazla zor yapıyorlar. Aklında bulunsun.
hiç sıkıntı değil

• Türkçe: 16 - 4
  • İnkilap Tarihi: 9 - 1
  • Din Kültürü: 8 - 2
  • İngilizce: 10
  • Matematik: 13 - 6
  • Fen: 17 - 2
  • Puanım 410
İstediğim okul geçen sene 388 ile almış, yüzdelik dilimi ise 7.77.

Bu yıl girebilir miyim?
Sen giremezsin diyenlere bakma yüzdelik dilimi %7-8 civarı ise rahat girersin hocam takma kafaya 410 puan 2019 yılında bile %7.5-8 yüzdelik dilim oluyor. Düşük bir ihtimal giremeyedebilirsin tabi bu okula başvuranlara da bağlı.

Bu oturduğum adresede bağlı aynı puan aldığım kişinin evi daha yakınsa öncelik onun olur kontenjana falanda bağlı.
biraz nakil hakkında bilgi verebilir misin hocam. Nakil için bir okula mı girmem gerekiyor yoksa ortaokuldan da yapılıyor mu

Arkadaş LGS sonucum nasıl diye soruyor. Kişisel düşünce olmadan nasıl yorum yapabiliriz? Şehir vermemiş, önceki denemeleriyle karşılaştırmamızı istememiş. Öznel olmadan nasıl yorum yapabiliriz? Şehri arkadaş mesaj olarak yazmış ama konuya yazmamış.

Sen giremezsin diyenlere bakma yüzdelik dilimi %7-8 civarı ise rahat girersin hocam takma kafaya 410 puan 2019 yılında bile %7.5-8 yüzdelik dilim oluyor.
bu mesaj beni o kadar rahatlattı ki hocam. Ancak 2019da 9.8 gibi bir şeye tekabül ediyoe bu yıl nasıl olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…