LGS sonucum nasıl?

Türkçe: 3 yanlış.
Din kültürü: 0 yanlış.
İnkılap tarihi: 0 yanlış.
İngilizce: 1 yanlış.
Matematik: 2 yanlış 2 boş.
Fen bilimleri: 1 boş.

Yüzdelik dilime dikkat edin bence. Geçen deneme oldu ve 2 yanlış Matematik ve 1 yanlış Türkçe ile okulda 1. oldum. Zor ise herkese zor, kolay ise herkese kolay sonuçta.

Yılın başında denemelerin nasıl geçiyordu ve ayrıca şu ayda veya gelecek aylarda çözebilecek matematik kitabı önerebilir misin? Elimde olanlar: Okyanus, 3D yayınları, farklı isem, hız yayınları matematik soru bankalarıdır.

Yılın başında denemelerim çok kötüydü 5-6 doğru matematik geliyordu ileride düzelttim çalışarak matematik kitabı olarak Hiper zeka alabilirsin bunlara ek olarak Hiper zekanın yeni nesilleri iyi.

Hedefim olan okul 5.68 yüzdelik dilimle almış geçen sene.

Kesin girersin ben 2022 LGS'de Türkçe 2 matematik 2 fen 2 yanlış yaptım yüzdeliğim 1,36.sınavın aşırı kolay olmasına rağmen.

Yılın başında denemelerim çok kötüydü 5-6 doğru matematik geliyordu ileride düzelttim çalışarak matematik kitabı olarak Hiper zeka alabilirsin bunlara ek olarak Hiper zekanın yeni nesilleri iyi.

Fenomen geometri tavsiye ederim. Çok zor, 1 soru yaklaşık 15-20dk alıyor ama çok faydalı. Sorular genelde geometri tabanlı çıkıyor. Daha koaly geometri istersen hız geometri de güzel.

Hocam benim şu an 10 civarı 2-3 haftadır deneme olmuyor şu an ne haldeyim bilmiyorum. Müdür yardımcısını müdürle konuşması için zorladığım doğrudur😂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı