Sash
Decapat
Ne güzel, darısı başıma
İnşallah sizde başarırsınız.
Ne güzel, darısı başıma
Türkçe: 3 yanlış.
Din kültürü: 0 yanlış.
İnkılap tarihi: 0 yanlış.
İngilizce: 1 yanlış.
Matematik: 2 yanlış 2 boş.
Fen bilimleri: 1 boş.
Yüzdelik dilime bakın bence. Geçen deneme oldu 2 yanlış matematik ve 1 yanlış Türkçe ile okulda 1. oldum. Zor ise herkese zor, kolay ise herkese kolay sonuçta.
İnşallah sizde başarırsınız.
Konu eski hocam yerleştim bile.

Hocam görmemişim. Neden bu konu karşıma çıktı?
Yılın başında denemelerin nasıl geçiyordu ve ayrıca şu ayda veya gelecek aylarda çözebilecek matematik kitabı önerebilir misin? Elimde olanlar: Okyanus, 3D yayınları, farklı isem, hız yayınları matematik soru bankalarıdır.
Hedefim olan okul 5.68 yüzdelik dilimle almış geçen sene.
Yılın başında denemelerim çok kötüydü 5-6 doğru matematik geliyordu ileride düzelttim çalışarak matematik kitabı olarak Hiper zeka alabilirsin bunlara ek olarak Hiper zekanın yeni nesilleri iyi.
Kesin girersin ben 2022 LGS'de Türkçe 2 matematik 2 fen 2 yanlış yaptım yüzdeliğim 1,36.sınavın aşırı kolay olmasına rağmen.
Yılın başında denemelerim çok kötüydü 5-6 doğru matematik geliyordu ileride düzelttim çalışarak matematik kitabı olarak Hiper zeka alabilirsin bunlara ek olarak Hiper zekanın yeni nesilleri iyi.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.