LGS sürecinde günlük kaç soru çözülmeli?

Günde sadece 80 paragraf çözüp bırakmıyorum ,diğer derslerden de çözüyorum tabi ki ama belli bir düzenli programım yok.
youtubeda bunun için videolar var bunları izleyip kendine bir program çıkabilirsin
 
Çok soru çözmek değil verimli soru çözmek tüm olay. Tabii ki çok çözmelisin ve sıkı çalışmalısın ama en fazla verimi alman önemli senin için. Bunun dışında deneme çıktısı al ve sınav kurallarına uygun şekilde kendini test et. Hangi derslerin ya da hangi konularda eksiğin varsa üstüne git ona göre. Hep paragraf çözülmez sayısal da çok önemli.
Anladım teşekkürler, paragraf konusunda da sadece paragraf çözmüyorum diğer derslerden de çözüyorum ama diğer dersler için belli bir düzenim yok.
 
2024 LGS sınavına girecek öğrencilerden biriyim. Süreç hakkında kafam çok karışık programım nasıl olmalı ilk dönem kaç kaynak alıp günlük kaç soru cözmeliyim? 2. dönem kaynak sayımı arttırmalı mıyım? Denemeleri ne zaman sıklaştırmalıyım?

Hedefim büyük 7. sınıfta aldığım puanlar genel olarak yüksekti 485 490 civarındaydı günlük ortalama kaç soru cözmeliyim? Bu soru sayısının insandan insana değişeceğini biliyorum ama gene de sormak istedim.

Ben günde 100 paragraf çözüyordum yıl sonuna kadar da 150 yaptım. Genel olarak da günlük 600 civarı soru çözüyordum. seninde en az böyle çalışman lazım
 
2024 LGS Sınavına girecek öğrencilerden biriyim. Süreç hakkında kafam çok karışık programım nasıl olmalı ilk dönem kaç kaynak alıp günlük kaç soru cözmeliyim? 2. Dönem kaynak sayımı arttırmalı mıyım? Denemeleri ne zaman sıklaştırmalıyım?

Hedefim büyük 7. Sınıfta aldığım puanlar genel olarak yüksekti 485 490 civarındaydı günlük ortalama kaç soru cözmeliyim? Bu soru sayısının insandan insana değişeceğini biliyorum ama genede sormak istedim.
Sacma sapan bir lise sinavi icin kendini fazla kasiyorsun bence. Sadece dersleri dinleyerek Teog birincisi olmus adamim. Ne kadar soru cozmen gerektigini sen ve ogretmenlerin bilir. Biz bilemeyiz. En zor kitaplari bitirip cozemediklerin ustunden calisman daha mantikli olur. Arkadas 13 yasindaki cocugun dusundugu seye bak nasil bir ulkede yasiyoruz.
 

Geri
Yukarı