LGS tercihi için adres değiştirilebilir mi?

brouser_prof

Decapat
LGS puanım 450 ama ilimde bulunan ilk 2 liseye gidemiyorum. 3. sosyal bilimler, ben de sözelci değilim, 4. lisede adrese göre alıyor bu 4. lise için adres değiştirmek istiyorum, değiştirebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sosyal bilimlere git bence. Adresle alan yerel liseden daha iyidir. O lisede sayısal okuyacağıma sosyalde sayısal kasmaya çalışırdım. Ve bu yıllardan sakın sözelciyim sayısalcıyım diye düşünme çok değişecektir 2 yıl içinde.

LGS puanım 450 ama ilimde bulunan ilk 2 liseye gidemiyorum. 3. sosyal bilimler, ben de sözelci değilim, 4. lisede adrese göre alıyor bu 4. lise için adres değiştirmek istiyorum, değiştirebilir miyim?

Hayır bir siz akıllı değilsiniz. İkamet adresin 6 ay öncesinde değişmiş olmalı.

Hayır bir siz akıllı değilsiniz. İkamet adresin 6 ay öncesinde değişmiş olmalı.
3 temmuzda tercih başladı 2 temmuzda değiştiren var tek doğrusu olan sen değilsin

Sözelle meslek yok

3 Temmuz'da tercih başladı 2 Temmuz'da değiştiren var tek doğrusu olan sen değilsin.

Sözelle meslek yok.

Sözel oku demedim zaten. Bu yıllardan karar verme değişebilir. Lisedeki matematik ve fen ortaokuldaki gibi sanıyorsan büyük yanılıyorsun. Güzel bölüm okursan sözelde de çok güzel meslekler var. Sayısal okumuş biri olarak bazen diyorum keşke sözelden girseymişim 1 kere daha kolay meslek sahibi olabilirsin. Katılımcısı az sayısala göre.

Sanırım üzerinize kayıtlı bir ev olması gerekiyor adresinizi değiştirebilmeniz için. Yani adresinizi o eve alacaksınız bu sayede. (üzerinize dediğim yani annenizin veya babanızın. Sizi de götürebilecek bu sayede.)

Sözelci olmayan birisi neden sosyal bilimler lisesine gitsin ?

Sözel oku demedim zaten. Bu yıllardan karar verme değişebilir. Lisedeki matematik ve fen ortaokuldaki gibi sanıyorsan büyük yanılıyorsun.
Onun bilincindeyim zaten

Sanırım üzerinize kayıtlı bir ev olması gerekiyor adresinizi değiştirebilmeniz için. Yani adresinizi o eve alacaksınız bu sayede.
Akrabam var ortaokula giderken yapmıştık

LGS ile istediğin liseye terich yapabilirsin. Gidemiyorum ne alaka ? OBP ile sadece oturduğun bölgedeki okullara gidersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…