3 373250 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 2.274 Çözümler 7 6 Temmuz 2023 #11 Olmaz hocam. Yukardaki gibi 6 ay önceden değişmiş olmalı.
brouser_prof Decapat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 371 6 Temmuz 2023 #12 BehzatAmirim dedi: LGS ile istediğin liseye terich yapabilirsin. Gidemiyorum ne alaka ? OBP ile sadece oturduğun bölgedeki okullara gidersin. Genişletmek için tıkla... Adrese dayalı ilimizin en kötü lisesine atıyor o yüzden adres değişikliği yapmak istiyorum zaten
BehzatAmirim dedi: LGS ile istediğin liseye terich yapabilirsin. Gidemiyorum ne alaka ? OBP ile sadece oturduğun bölgedeki okullara gidersin. Genişletmek için tıkla... Adrese dayalı ilimizin en kötü lisesine atıyor o yüzden adres değişikliği yapmak istiyorum zaten
burk19 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 693 Çözümler 3 6 Temmuz 2023 #13 373250 dedi: Olmaz hocam. Yukarıdaki gibi 6 ay önceden değişmiş olmalı. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an yeni kural mı var bilmiyorum ama 2 3 sene öncesine kadar öyle bir şey yoktu değişmediyse bir şey öyle bir şey yok.
373250 dedi: Olmaz hocam. Yukarıdaki gibi 6 ay önceden değişmiş olmalı. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an yeni kural mı var bilmiyorum ama 2 3 sene öncesine kadar öyle bir şey yoktu değişmediyse bir şey öyle bir şey yok.
Chengiz Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #14 Arkadaşım sen anlamak istemiyorsun sanırım ya. Boşuna yazıyorum sana ama onun bilincinde değilsin.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.338 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #15 brouser_prof dedi: Adrese dayalı ilimizin en kötü lisesine atıyor o yüzden adres değişikliği yapmak istiyorum zaten Genişletmek için tıkla... LGS puanın zaten iyi. Mantıklı seçimler yaparsan OBP’ye gerek kalmaz.
brouser_prof dedi: Adrese dayalı ilimizin en kötü lisesine atıyor o yüzden adres değişikliği yapmak istiyorum zaten Genişletmek için tıkla... LGS puanın zaten iyi. Mantıklı seçimler yaparsan OBP’ye gerek kalmaz.
brouser_prof Decapat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 371 6 Temmuz 2023 #16 373250 dedi: Olmaz hocam. Yukardaki gibi 6 ay önceden değişmiş olmalı. Genişletmek için tıkla... 2 temmuzda yapan arkadaşlarım var ama
373250 dedi: Olmaz hocam. Yukardaki gibi 6 ay önceden değişmiş olmalı. Genişletmek için tıkla... 2 temmuzda yapan arkadaşlarım var ama
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 6 Temmuz 2023 #17 Eşit ağırlık istiyorsan eşit ağırlık sınıfları da olabiliyor Sosyal Bilimler lisesinde. Dil de var ama sözelde meslek yok diyen birisi dili seçmez sanırım. Onun dışında lisede sözel seçer, kendin istediğin alandan hazırlanabilirsin zor da olsa.
Eşit ağırlık istiyorsan eşit ağırlık sınıfları da olabiliyor Sosyal Bilimler lisesinde. Dil de var ama sözelde meslek yok diyen birisi dili seçmez sanırım. Onun dışında lisede sözel seçer, kendin istediğin alandan hazırlanabilirsin zor da olsa.
brouser_prof Decapat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 371 6 Temmuz 2023 #18 Aurora1 dedi: Eşit ağırlık istiyorsan eşit ağırlık da olabiliyor Sosyal Bilimler lisesinde. Onun dışında lisede sözel seçer, kendin istediğin bölümden hazırlanabilirsin zor da olsa. Genişletmek için tıkla... Hocam sayısalcıyım teşekkür ederim yinede fikir için
Aurora1 dedi: Eşit ağırlık istiyorsan eşit ağırlık da olabiliyor Sosyal Bilimler lisesinde. Onun dışında lisede sözel seçer, kendin istediğin bölümden hazırlanabilirsin zor da olsa. Genişletmek için tıkla... Hocam sayısalcıyım teşekkür ederim yinede fikir için
Chengiz Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #19 Boşuna yazdın sabahtan beri onu diyorum anlamıyor arkadaş
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 6 Temmuz 2023 #20 brouser_prof dedi: Hocam sayısalcıyım teşekkür ederim yinede fikir için Genişletmek için tıkla... Sayısal da açılabilir belki. Okulla konuşup önceki senelere bakmak lazım. Her sene olacak diye bir şey yok tabii ama mümkün.
brouser_prof dedi: Hocam sayısalcıyım teşekkür ederim yinede fikir için Genişletmek için tıkla... Sayısal da açılabilir belki. Okulla konuşup önceki senelere bakmak lazım. Her sene olacak diye bir şey yok tabii ama mümkün.