LGS tercihleri nasıl olmalı?

Belediye fen- köyceğiz fen- menteşe Anadolu(galiba istediğin buydu)- sebahattin akyüz fen- Ömer özyer Anadolu gibi bir tercih olabilir mesela. Bir de sağlam olsun diye son olarak ortaca Anadolu yazılabilir.
evet 5.56 dedigim mentese anadoluydu 2.5 dedigim de mentese fendi sanırım şöyle yapıcam
1.mentese anadolu
2.milas fen (sebahattin akyüz)
3.de obp ile olan gazi anadolu lisesi (95 obp)

Evet 5.56 dedigim mentese anadoluydu 2.5 dedigim de mentese fendi sanırım şöyle yapacağım
1.mentese Anadolu
2.Milas fen (sebahattin akyüz)
3.de OBP ile olan gazi Anadolu lisesi (95 OBP)

Bence daha çok okul yazmalısın nasıl olsa 10 tercih hakkın var. İstediğin okullar varsa onları yaz gitsin. Bence 2 tercihle ayrılmak biraz riskli ama yine de sen bilirsin. Benim attıklarım örnek bir sıralamaydı okulların durumları hakkında bilgim yok. Bir diğer tavsiyem de olma ihtimali yüksek okulları öncesinde gezmen müdürü veya müdür yardımcısı ile konuşman olur. Zaten gidip görünce sen de anlayacaksın senin için en uygun olanın ne olduğunu. Bu arada tebrik ederim güzel başarı.

OBP konusunda bence formalite icabı yaz geç, zaten iyi bir dilimdesiniz OBP ile yazarak bunu ziyan etmeyin derim. LGS ile tercih yaparak bu iyi dilimin ekmeğini yiyebilirsiniz. Ama dediğiniz lise size çok yakınsa ve gerçekten iyi okullar kalitesinde ise o zaman yazabilirsiniz belki. Ben sizin yerinizde olsam LGS il yazarım.

Bence daha çok okul yazmalısın nasıl olsa 10 tercih hakkın var. İstediğin okullar varsa onları yaz gitsin. Bence 2 tercihle ayrılmak biraz riskli ama yine de sen bilirsin. Benim attıklarım örnek bir sıralamaydı okulların durumları hakkında bilgim yok. Bir diğer tavsiyem de olma ihtimali yüksek okulları öncesinde gezmen müdürü veya müdür yardımcısı ile konuşman olur. Zaten gidip görünce sen de anlayacaksın senin için en uygun olanın ne olduğunu. Bu arada tebrik ederim güzel başarı.

OBP konusunda bence formalite icabı yaz geç, zaten iyi bir dilimdesiniz OBP ile yazarak bunu ziyan etmeyin derim. LGS ile tercih yaparak bu iyi dilimin ekmeğini yiyebilirsiniz. Ama dediğiniz lise size çok yakınsa ve gerçekten iyi okullar kalitesinde ise o zaman yazabilirsiniz belki. Ben sizin yerinizde olsam LGS il yazarım.
dediginiz gibi fazladan lise yazabilirim aksama kadar bi araştırıyım yarın da rehberlikle konusurm kafa kadın kendisi ona göre birşey yaparım, bu arada dedikleriniz için teşekkürler

Dediginiz gibi fazladan lise yazabilirim aksama kadar bir araştırıyım yarın da rehberlikle konusurm kafa kadın kendisi ona göre bir şey yaparım, bu arada dedikleriniz için teşekkürler

Rica ederim bu noktada rehber öğretmenleriyle konuşmak iyi bir tercih olur. Dediğim gibi istediğin okulları bence bir gez gör. BAŞARILAR!

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı