LGS tercihlerim nasıl?

TOFAŞ'ı boşluk doldurmak için yazdın sanırım
benim gitmek istediğim okulun bütün lgs lerdeki yüzdelik dilimi şöyle:

2021 4.51

2020 3.81

2019 3.53

2018 3.87

Kontenjanları ise:

2022 204

2021 204

2020 320

2019 180

2018 180

Hocam bu verilere dayanarak geçen sene taban yüzdelik dilimi 4.51 olan okula gider miyim?

Genel yüzdelik 6.94

İl yüzdelik 6.77

İstanbul'da yaşıyorum. İstediğim okul da İstanbulda.

@szoboszlaii hocam benim sorumu da cevaplar mısınız?

Çok çok zor gibi duruyor. Bir de İstanbul olması kontenjan açısından daha da zorlaştırıyor.

Bu verilere bakarak, maalesef zor görünüyor hocam.

Galiba tercih önceliğinden bahsediyorsun o LGS'de yok.

Lütfen yanlış bilgi vermeyin, LGS de tercih önceliği bulunmaktadır.

Arkadaş zaten gelmeyeceği için öylesine sona yazmış. Normalde ilk sıradan başlar tercih önceliği tabii ki. Puanlar aynı olması durumunda ise OBP, 8 notu, 7 notu, 6 notu, tercih sırası, öğrenci yaşı kriterlerine sırasıyla bakılır.

Arkadaşlar, LGS tercihleri 25 Temmuz'da açıklanıyor. Benim yüzdeliğim 6.58 geldi. Ben de Adana'nın şu liselerini yazdım. Hangisi gelir sizce?

Bende bu sene tercih yaptım ve Adana'da 1.9'luk bir dilime girdim. Sungur bey veya rotari gelir gibi İsmail sefa 3 ile filan aliyor piri reisde öyle.

Bende bu sene tercih yaptım ve Adana'da 1.9'luk bir dilime girdim. Sungur bey veya rotari gelir gibi İsmail sefa 3 ile filan aliyor piri reisde öyle.

Ek olarak gazi Anadolu'yu duydum yüzdelik dilimlerini bilmiyorum orası gelir mi bilmiyorum.%90 rotari veya sungur bey gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…