LGS tercihlerim nasıl?

Tercihte en yüksek puanlı okullar başa yazılır. Zaten gelmeyecekse bir alttaki tercihe bakıyor sistem o da gelmezse bir alttakine. LGS tercih önceliğide vardır .d Yoksa herkes istediği okula girerdi paşam 🐺

Öyle yaptım bende hocam espri olsun diye yazdım fen liselerini.

Hocam ilk yazdıklarınızın puanı fen liselerinden daha fazla, ancak sonlarda yazdığınız Anadolu liseleri alttaki fen liselerinden daha düşük puana sahip mesela ilk ikiye yine aynı Anadolu liselerini, 3 ve 4'e fen liselerini, geriye kalan kısma tekrar o 3 ve 4'e yazdığınız Anadolu liselerini yazabilirdiniz, biliyorum biraz karışık anlattım kusura bakmayın.

Tercihte en yüksek puanlı okullar başa yazılır. Zaten gelmeyecekse bir alttaki tercihe bakıyor sistem o da gelmezse bir alttakine. LGS tercih önceliğide vardır. D yoksa herkes istediği okula girerdi paşam 🐺

Bende anlatmaya çalıştım, arkadaş tam anlamadı hocam.

Hocam.

Hocam ilk yazdıklarınızın puanı fen liselerinden daha fazla, ancak sonlarda yazdığınız Anadolu liseleri alttaki fen liselerinden daha düşük puana sahip mesela ilk ikiye yine aynı Anadolu liselerini, 3 ve 4'e fen liselerini, geriye kalan kısma tekrar o 3 ve 4'e yazdığınız Anadolu liselerini yazabilirdiniz, biliyorum biraz karışık anlattım kusura bakmayın.

Bende anlatmaya çalıştım, arkadaş tam anlamadı hocam.

Şimdi ben 6.58 ile 5.99 yere yerleşebilir miyim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı