Kckc Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 2.385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #41 atilakutlu dedi: Ek olarak gazi Anadolu'yu duydum yüzdelik dilimlerini bilmiyorum orası gelir mi bilmiyorum.%90 rotari veya sungur bey gelir. Genişletmek için tıkla... Gelir büyük ihtimal hocam benim sorumu da cevaplayabilir misiniz?
atilakutlu dedi: Ek olarak gazi Anadolu'yu duydum yüzdelik dilimlerini bilmiyorum orası gelir mi bilmiyorum.%90 rotari veya sungur bey gelir. Genişletmek için tıkla... Gelir büyük ihtimal hocam benim sorumu da cevaplayabilir misiniz?
atilakutlu Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 104 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #42 Kckc dedi: Gelir büyük ihtimal hocam benim sorumu da cevaplayabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Senin istediğin okula gitmen senden iyi yapanların kaç tanesi çevre illere gidecek ya da özel okula gidecek buna bağlı net bir şey diyemem ama büyük ihtimal gelmez.
Kckc dedi: Gelir büyük ihtimal hocam benim sorumu da cevaplayabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Senin istediğin okula gitmen senden iyi yapanların kaç tanesi çevre illere gidecek ya da özel okula gidecek buna bağlı net bir şey diyemem ama büyük ihtimal gelmez.