LGS test kaynak önerisi

Seni tam olarak bilmiyorum netlerim düşük demişsin ama ben şuan 12.sınıfım ve ben LGS’ye hazırlanırken hiç kendimi aileme veya öğretmenlere anlatamadım ve kendimde ne yapacağımı bilmiyordum.

Ailem beni bir tanıdığımızın etüt merkezine yazdırmıştı ama ben hiçbir şekilde verim alamadım ne ödevleri yapabiliyordum yani boş boş gidip gelmiştim.

Sonra pandemi geldi ve ben 2.dönem evde birebir özel derse başladım, dersler öncekine kıyasla o kadar verimliydi ki anlatamam şuanda fen lisesini kazanmış olmamın sebebi benim için birebir özel derstir.

Tabi seni bilmiyorum durumunuzuda bilmiyorum ama herkesin anlama şekli farklı ve yapamassanda yolun sonu değil ben fen lisesi kazanmış olmama rağmen özelde okuyorum şuan, fen liseleri bir halta yaramıyor bence.

Maalesef sistem böyle işliyor yapacak birşey yok umarım yaparsın diyebilirim sadece çünkü kaynak bilmiyorum😁, ama hiçbir kaynağında seni kazandıracağını düşünmüyorum. Önemli olan ders verimliliği anlatılanı anlamadıktan sonra veya tekrar etmedikten sonra devamı gelmez zaten.

Merhaba ben bu sene LGS gireceğim.
1. dönem konu eksiğim var. Matematikten kolaydan zora test kaynak öneriniz var mı? (netlerim çok düşük)
Konu eksiklerinizi giderin sonrasında kolay sorular çözmeye başlayın. O konudan en az 20-30 tane kolay soru çözün full ve fule yakın yapıyorsanız kazanıma geçin aynı şekilde 20-30 kazanım çözün sonrasında bu sistemi orta ve yeni nesil olarakta yapın. Yeni nesile geçiş ve yeni nesil soru çözmeden önce youtubedan vb. platfromlardan mutlaka o konuya ait yeni nesil soru çözüm videoları izleyin bana çok yararı oluyor. Birkaç ay önce bende sizin yaşadığınız sorunu yaşıyordum bu sorunumu böyle yaparak çözdüm ben. İyi çalışmalar.
Kaynak olarak;
Spoiler A
Atölyem
Fenomen A,B
Solomat
Önerebilirim.

Konu eksiklerinizi giderin sonrasında kolay sorular çözmeye başlayın. O konudan en az 20-30 tane kolay soru çözün full ve fule yakın yapıyorsanız kazanıma geçin aynı şekilde 20-30 kazanım çözün sonrasında bu sistemi orta ve yeni nesil olarakta yapın. Yeni nesile geçiş ve yeni nesil soru çözmeden önce youtubedan vb. platfromlardan mutlaka o konuya ait yeni nesil soru çözüm videoları izleyin bana çok yararı oluyor. Birkaç ay önce bende sizin yaşadığınız sorunu yaşıyordum bu sorunumu böyle yaparak çözdüm ben. İyi çalışmalar.
Kaynak olarak;
Spoiler A
Atölyem
Fenomen A,B
Solomat
Önerebilirim.
Öneriniz için teşekkür ederim. :D

Seni tam olarak bilmiyorum netlerim düşük demişsin ama ben şu an 12.sınıfım ve ben LGS'ye hazırlanırken hiç kendimi aileme veya öğretmenlere anlatamadım ve kendimde ne yapacağımı bilmiyordum.

Ailem beni bir tanıdığımızın etüt merkezine yazdırmıştı ama ben hiçbir şekilde verim alamadım ne ödevleri yapabiliyordum yani boş boş gidip gelmiştim.

Sonra pandemi geldi ve ben 2.dönem evde birebir özel derse başladım, dersler öncekine kıyasla o kadar verimliydi ki anlatamam şu anda fen lisesini kazanmış olmamın sebebi benim için birebir özel derstir.

Tabii seni bilmiyorum durumunuzuda bilmiyorum ama herkesin anlama şekli farklı ve yapamazsanda yolun sonu değil ben fen lisesi kazanmış olmama rağmen özelde okuyorum şu an, fen liseleri bir halta yaramıyor bence.

Maalesef sistem böyle işliyor yapacak bir şey yok umarım yaparsın diyebilirim sadece çünkü kaynak bilmiyorum😁, ama hiçbir kaynağında seni kazandıracağını düşünmüyorum. Önemli olan ders verimliliği anlatılanı anlamadıktan sonra veya tekrar etmedikten sonra devamı gelmez zaten.

Öneriniz için teşekkür ederim. :D ben de etüte gidiyorum ama sadece Türkçe ve inkılâptan fayda geliyor. Onun dışında diğer derslerin hocalarından çok anlayamıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı