LGS ve YKS 2022 sohbet

Hocam soruları yapabiliyorum ancak çok fazla değil 12 13 net yapıyorum arada.
Vallahi ben onu da yapamıyordum dersten önce. Türkiye geneli için 12-13 net iyi. Mesela dün girdiğim sınav türkiye geneli idi. Ülkenin puan ortalaması 210.

Vallahi ben onu da yapamıyordum dersten önce. Türkiye geneli için 12-13 net iyi. Mesela dün girdiğim sınav Türkiye geneli idi. Ülkenin puan ortalaması 210.

Hocam ben okulda 3. sıradayım çünkü insanların netleri çok düşük ama ben bu notu istemiyorum 15 16'lara kadar çıkmak için son 1 ay tavsiye verir misiniz?

Hocam ben okulda 3. sıradayım çünkü insanların netleri çok düşük ama ben bu notu istemiyorum 15 16'lara kadar çıkmak için son 1 ay tavsiye verir misiniz?
Hız Yayınları Uzman Denemesini al. Çözmeye çalış.

Birkaç saat önce girdiğim denemeden sadece 1 İnkılap Tarihi yanlışım vardı ara dersleri yapamıyorum. Hepsi doğru 1 ara ders yanlışı olunca sinir bozucu oluyor.

Adrenalin Yayınları Matematik Denemesi de alınabilir.

Birkaç saat önce girdiğim denemeden sadece 1 inkılap tarihi yanlışım vardı ara dersleri yapamıyorum. Hepsi doğru 1 ara ders yanlışı olunca sinir bozucu oluyor.

İnkılap tarihi Full dinde Full matematikten 13 doğru 3 yanlış 4 boş türkçeden 14 doğru 3 yanlış 3 boş İngilizce Full fen bilimleri 18 doğru 2 yanlış.

İnkılap tarihi Full dinde Full matematikten 13 doğru 3 yanlış 4 boş türkçeden 14 doğru 3 yanlış 3 boş İngilizce Full fen bilimleri 18 doğru 2 yanlış.
Madem matematik 12 net Türkçeyi'de yükseltmeye çalış.

Benim sözel yanlışım olmuyor genelde. Matematikte sürem yetmiyor 2-3 soruya bakamıyorum 13 nette falan kalıyorum. En fazla 17 doğrum olmuştu bir sınavda matematikte. Fende ise çıkarsa 1 ya da 2 yanlış. Çok yavaşım. Hızlanmak için ne yapabilirim?

Çok kitap okuyun hocam ben ilkokulda çok okuyordum bu yüzden çok hızlı okuyorum.

Çok kitap okuyun hocam ben ilkokulda çok okuyordum bu yüzden çok hızlı okuyorum.
Benim kitap okuma alışkanlığım çok yoktur. 1-2 ay hiç okumadığım olur bazen. Bazen de 1 günde kitap bitirdiğim olur. Son bir ay çok okusam fark eder mi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…