LGS ve YKS 2022 sohbet

Vallahi ben onu da yapamıyordum dersten önce. Türkiye geneli için 12-13 net iyi. Mesela dün girdiğim sınav Türkiye geneli idi. Ülkenin puan ortalaması 210. :D

Hocam ben okulda 3. sıradayım çünkü insanların netleri çok düşük ama ben bu notu istemiyorum 15 16'lara kadar çıkmak için son 1 ay tavsiye verir misiniz?

Birkaç saat önce girdiğim denemeden sadece 1 inkılap tarihi yanlışım vardı ara dersleri yapamıyorum. Hepsi doğru 1 ara ders yanlışı olunca sinir bozucu oluyor.

İnkılap tarihi Full dinde Full matematikten 13 doğru 3 yanlış 4 boş türkçeden 14 doğru 3 yanlış 3 boş İngilizce Full fen bilimleri 18 doğru 2 yanlış.

Benim sözel yanlışım olmuyor genelde. Matematikte sürem yetmiyor 2-3 soruya bakamıyorum 13 nette falan kalıyorum. En fazla 17 doğrum olmuştu bir sınavda matematikte. Fende ise çıkarsa 1 ya da 2 yanlış. Çok yavaşım. Hızlanmak için ne yapabilirim?

Benim sözel yanlışım olmuyor genelde. Matematikte sürem yetmiyor 2-3 soruya bakamıyorum 13 nette falan kalıyorum. En fazla 17 doğrum olmuştu bir sınavda matematikte. Fende ise çıkarsa 1 ya da 2 yanlış. Çok yavaşım. Hızlanmak için ne yapabilirim?

Çok kitap okuyun hocam ben ilkokulda çok okuyordum bu yüzden çok hızlı okuyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı