LGS yetişir mi?

swynZz

Decipat
Makaleler
1
Yer
Manisa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
asus dual 4060 msi b560m pro-e i7 11700kf 2x16 gb 3200 mhz ddr4 ram
500 gb ssd

Samsung odyssey g4
cloud 3
dareu a950 pro 1k hz
spirit of aim blue hybrid
Mchose ace 60 pro
LGS'ye kaç gün kaldı bilmiyorum ama dersi derste dinleyen biriyim. Çalışmadan denemelerim 390-420 arası.
Türkçe 16-19 net.
Fen 14-16 net.
Mat 8-12 net.
İngilizce 10 net.
Sosyal 8-9 net.
Din 8-10 net.
Hiç çalışan biri değildim sadece yazılı haftası çalışırdım hep notlarımda yüksekti.

Bende bu sene gireceğim puanların çok iyi bence ben gram çalışmadan 360 falan alıyorum istediğim lise ise 412 puan.

Geçen sene sınava girdim zerre çalışmamıştım hatta heyecan yapıp sayısalı batırmasam fen lisesindeydim bence önemli olan sınav anında heyecanlanmamak. (yazılılarada çalışmazdım )

Bende bu sene gireceğim puanların çok iyi bence ben gram çalışmadan 360 falan alıyorum istediğim lise ise 412 puan.

İyi hocam bende 450 istiyorum sizde halledersiniz merak etmeyin fakat hocalarım abartıyor gibi benim.

Netleriniz iyi. Çalışırsanız 450 bandına çıkarsınız.

Geçen sene sınava girdim zerre çalışmamıştım hatta heyecan yapıp sayısalı batırmasam fen lisesindeydim bence önemli olan sınav anında heyecanlanmamak.

Kaç yaptınız hocam.

Fenden mozaik ve fenomen b çöz, matemetik için hız çöz halledersin.

Mozaik abartılıyor dediler bana.
Netleriniz iyi. Çalışırsanız 450 bandına çıkarsınız.
Hocam nasıl çalışmalıyım düzenli çalışmadım hiç sadece sınav haftaları çalışıyorum

Kaç yaptınız hocam.

Mozaik abartılıyor dediler bana.

Hocam nasıl çalışmalıyım düzenli çalışmadım hiç sadece sınav haftaları çalışıyorum.

388 aldım hocam gideceğim fen lisesi 390 la kapattı çünkü geçen sene yığılma olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…