LGS yetişir mi?

Hocam en az 8 net yapıyorum.

Ah bende onu bilsem hocam bağımlıyım bilgisayara.

Fen hocam artık feni zor soruyorlar matematiği azalttılar dedi.

Bende senle aynı sorunu yaşıyorum en sonda bilgisayarımı parçalayacağım hocam benim rekorum şu anda 386 en düşük 330 ama full 350-360 arası geziyorum (hiç çalışmadan) sizce 2024'te 412 ile almış bir liseye girebilir miyim?

Abartı, günlük 30-40 soru yeterli bu seviye için.

Bilgisayara yavaştan ara vermek lazım. Sınav yaklaşıyor. Mozaik de güzel yayın bu arada sınav senemde az delirtmedi beni. Fenomen çözerken zaten kitabı yirtmalik olmuștum ona göre al.😁

Premaster ve sinan kuzucu ilk doz hakkında bilginiz var mı sadece hafta sonu bakacağım bilgisayara artık ama matematik çözerken sıkılıyorum bazen paragraf ve fen çözerken sıkılmıyorum.

Konu tekrarından sonra tabii ki de.

Test-konu tekrarı-test önerimdir.

Günlük kaç saat bakmam lazım bağımlıyım nasıl kısıtlarım bilgisayarı kendinden kapatan uygulama falan var mı?

Hocam LGS falan hiçbirşey. Hayat zor. Kendinizi konfor alanınızdan çıkmaya, sıkıntı çekmeye alıştırın çünkü her türlü sıkıntı çekeceksiniz. Çalışmazsan hem bugün aile baskısı, vicdan azabı vs yine sıkıntı çekmiş olacaksınız gelecektete mesleki olarak... Bu yüzden çalışmayı öğrenin en azından Bi nebze daha çekilecek bi dünya olur.

Premaster ve sinan kuzucu ilk doz hakkında bilginiz var mı sadece hafta sonu bakacağım bilgisayara artık ama matematik çözerken sıkılıyorum bazen paragraf ve fen çözerken sıkılmıyorum.

Günlük kaç saat bakmam lazım bağımlıyım nasıl kısıtlarım bilgisayarı kendinden kapatan uygulama falan var mı?
Otomatik kapatma şeyi vardı ayarlardan.

Kaç yaptınız hocam.

Mozaik abartılıyor dediler bana.

Hocam nasıl çalışmalıyım düzenli çalışmadım hiç sadece sınav haftaları çalışıyorum.

Kolay orta zor sistemi. Kolaydan başlayıp kademeli çalışma.

Hocam LGS falan hiçbir şey. Hayat zor. Kendinizi konfor alanınızdan çıkmaya, sıkıntı çekmeye alıştırın çünkü her türlü sıkıntı çekeceksiniz. Çalışmazsan hem bugün aile baskısı, vicdan azabı vs yine sıkıntı çekmiş olacaksınız gelecektete mesleki olarak... Bu yüzden çalışmayı öğrenin en azından bir nebze daha çekilecek bir dünya olur.

Evet annem baskı kuruyor ama "400+" yaptığımı söyleyince susuyor azıcık istediğim lise için 450 yeter çünkü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı