LGS yetişir mi?

Kişinin yoğunluğuna bağlı ama 2-3 saat hafta içi 4 saat hafta sonu yetebilir.

Hocam ben hiç çalışmadım 390-420 aralığındayım ben nasıl çalışayım günde kaç saat sizce ödev ve yazılı haftası harici çalışıyordum.
 
Hocam ben hiç çalışmadım 390-420 aralığındayım ben nasıl çalışayım günde kaç saat sizce ödev ve yazılı haftası harici çalışıyordum.
Hocam fazla korkmayın bende bu zamanlarda 420-440 arası dolanıyordum. Düzenli çalışırsanız yaparsınız. En önemli konu ise bu dönemde yanlışlarınızın üzerine gitmek. Çünkü doğru doğru olarak kalır ama yanlış yaptığınız bir soru lgsde bile karşınıza çıkabilir.
 
Merhaba hocam. Bende bu sene lgs ye gireceğim ve sana söyleyebilirim ki PARAGRAF. Ben paragrafı boşlayıp 400-441 arası yaparken. Paragrafa abandım. Daha dün deneme ye girdim. Ve sonuç 491 puan. Cüş denecek bir fark. Günde 50-60 arası kaliteli bir yayından paragraf Çöz. Faydasını fazlasıyla göreceksiniz hocam.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı