LGS yetişir mi?

Hocam matematiği düzeltemiyorum. Sadece eşlik benzerlik, dönüşüm geometrisi, olasılık, veri analizi, eşitsizlik, bilimsel gösterim ve 3 tane de kolay soru yapmayı düşünüyorum. Örnek sorularda çok kolay sormuşlar, hocalar da 4 tane çok kolay 8 tane de kolay yeni nesil sorarlar diyor.

Hocam düzeltemiyorum diye bir şey yok. Yapılmayacak herhangi bir konu yok LGS'de. Yapamadığınız konunun üstüne gidin olmayacak iş değil sonuçta. 15 tatil öncesi 5 6 doğru zor yapıyordum ben. LGS de 18-2 matematik yaptım. Umutsuzluğa kapılmayın.

Hocam bende konuya ayak basıyorum. Anneme şu LGS'nin kolay bir sınav olduğunu anlatamadım.
Hocam aynı sorun bende de vardı 3 sene öncesinde.

Hocam düzeltemiyorum diye bir şey yok. Yapılmayacak herhangi bir konu yok LGS'de. Yapamadığınız konunun üstüne gidin olmayacak iş değil sonuçta. 15 tatil öncesi 5 6 doğru zor yapıyordum ben. LGS de 18-2 matematik yaptım. Umutsuzluğa kapılmayın.
Bravo hocam çabanız takdire şayan.

Sınava ne zaman girdiniz?

Abi ben kendimi kasmıyorum derslerimde kötü değilim bi ödev verirlerse yaparım yeter son 1 ay kala biraz sıkılaşır halleder geçerim.

Hocam bu arada şu anki netlerim şöyle;
Türkçe : 18D 2Y
İnkılap : 9D
Din Kültürü : 7-9D
İngilizce : 8-10D
Matematik : 4-5D (düzeltmeye çalışacağmı)
Fen Bilimleri : 15D
Hedeflediğim sonuç;
Türkçe : 18D 2Y
İnkılap : 9D
Din Kültürü : 9D
İngilizce : 9D
Matematik : 10-11D
Fen Bilimleri : 18D

Hocam bu arada şu anki netlerim şöyle;
Türkçe: 18D 2y.
İnkılap: 9D.
Din kültürü: 7-9D
İngilizce: 8-10D
Matematik: 4-5D (düzeltmeye çalışacağmı)
Fen bilimleri: 15D.
Hedeflediğim sonuç;
Türkçe: 18D 2y.
İnkılap: 9D.
Din kültürü: 9D.
İngilizce: 9D.
Matematik: 10-11D
Fen bilimleri: 18D.

Bence şu an için gayet iyi. Sorununuz sadece matematikte kalmış. Benim de netlerim bu şekildeydi 15 tatil zamanında. Halen önünüzde 4 aydan fazla bir süre var ve sınav zor bir sınav değil. 4 ayda özellikle matematik ve fene önem gösterin bu sırada da paragraf çözmeyi aksatmayın. Başarılar.

Bence şu an için gayet iyi. Sorununuz sadece matematikte kalmış. Benim de netlerim bu şekildeydi 15 tatil zamanında. Halen önünüzde 4 aydan fazla bir süre var ve sınav zor bir sınav değil. 4 ayda özellikle matematik ve fene önem gösterin bu sırada da paragraf çözmeyi aksatmayın. Başarılar.
Türkçeyi internetten deneme çözümlerini izleyip önce kendim çözüyorum sonra çözümünü izliyorum. Fen Bilimlerinde de konulara çalışıyorum. Bu 15 tatilde full Türkçe çalıştım ve Türkçeyi 14-15 doğrulardan 18-19 doğrulara yükselttim.

Türkçeyi internetten deneme çözümlerini izleyip önce kendim çözüyorum sonra çözümünü izliyorum. Fen bilimlerinde de konulara çalışıyorum. Bu 15 tatilde full Türkçe çalıştım ve Türkçeyi 14-15 doğrulardan 18-19 doğrulara yükselttim.

Türkçeyi halletmeniz iyi olmuş aradan çıkması açısından. Şimdi Türkçeyi bırakmadan sayısala odaklanın. Sizi öne atacak asıl dersler sayısalda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı