LGS26 seneye ve kaynak almak istiyorum ama okyanus Master gibi zor kaynak alınca yapamayacakmışım gibi hissediyor ve korkuyorum. Bu korku 8. sınıfa yeni geçtim diye mi oluyor bilmiyorum ama ben strese sokuyor. Korkulacak bir şey var mı bu konuda?
Direkt en zor kaynaklar yerine ilk başta kazanım sorularını çözmek daha mantıklı, eğer ki 10 sorunun 8-9'unu doğru yapabiliyorsan yeni nesil sorulara geçiş yapabilirsin. Eğer ki çözemezsen çözümlerini öğren geç. Sonrasında aynı soruyu yardım almadan çözmeye çalış, çözemezsen tekrarla.LGS26 seneye ve kaynak almak istiyorum ama okyanus Master gibi zor kaynak alınca yapamayacakmışım gibi hissediyor ve korkuyorum. Bu korku 8. sınıfa yeni geçtim diye mi oluyor bilmiyorum ama ben strese sokuyor. Korkulacak bir şey var mı bu konuda?
Direkt en zor kaynaklar yerine ilk başta kazanım sorularını çözmek daha mantıklı, eğer ki 10 sorunun 8-9'unu doğru yapabiliyorsan yeni nesil sorulara geçiş yapabilirsin. Eğer ki çözemezsen çözümlerini öğren geç. Sonrasında aynı soruyu yardım almadan çözmeye çalış, çözemezsen tekrarla.
LGS26 seneye ve kaynak almak istiyorum ama okyanus Master gibi zor kaynak alınca yapamayacakmışım gibi hissediyor ve korkuyorum. Bu korku 8. sınıfa yeni geçtim diye mi oluyor bilmiyorum ama ben strese sokuyor. Korkulacak bir şey var mı bu konuda?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.