Girdiğiniz denemelerin çoğu LGS'ye nazaran daha zor veya daha anlaşılmaz. Genellikle normal netlerinden daha üst bir puan alırsın LGS'de. Panik yapma , dikkatli oku. Bunların hepsini yaparsan girebilirsin diye düşünüyorum. Ama sınav çok zor olursa yığılma olabilir , şimdiden başarılar.
Girdiğiniz denemelerin çoğu LGS'ye nazaran daha zor veya daha anlaşılmaz. Genellikle normal netlerinden daha üst bir puan alırsın LGS'de. Panik yapma, dikkatli oku. Bunların hepsini yaparsan girebilirsin diye düşünüyorum. Ama sınav çok zor olursa yığılma olabilir, şimdiden başarılar.
Artık eskisi gibi zor yapmıyorlar, okuma bazlı yapıyorlar eğer soruların okuma zamanından çalarsanız mesela matematiği full beklerken 12 net falan çıkar.
Girdiğiniz denemelerin çoğu LGS'ye nazaran daha zor veya daha anlaşılmaz. Genellikle normal netlerinden daha üst bir puan alırsın LGS'de. Panik yapma , dikkatli oku. Bunların hepsini yaparsan girebilirsin diye düşünüyorum. Ama sınav çok zor olursa yığılma olabilir , şimdiden başarılar.